Neler Yeni

Sıfır iPhone 13 hala alınır mı?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bütçe
35000
Sizce alınır mı? 33 bin civarlarına android sıktı iosa geçmek istiyorum 11 bile donmadan devam ediyor iken benim telefon bi ara kamerayı açmamıştı ve çok fazla sorun çıkartıyor 2 telefonda aynı zamanda alındı 2.el ile pek uğraşmak istemiyorum Samsung olabilirde android den bir çıkış yapmak istiyorum ios daha kaliteli performansa gelirsek telefonda en baba oyunu söyleyin desem çoğunuz ya genshin der ya da pubg der ve 2 oyunuda benim sp 860 bile açıyor iken ha A15 ha SP GEN 3 ya da 2 fark etmez ekrana gelirsek bende 120 Hz var ne zaman adam gibi kullandım bilmiyorum ama şunu biliyorum kullanınca hayvani bir güç tüketimi yapıyor 60 hz gayet yeterli telefonda sizce alınır mı?

Sizce alınır mı? 33 bin civarlarına android sıktı iosa geçmek istiyorum 11 bile donmadan devam ediyor iken benim telefon bi ara kamerayı açmamıştı ve çok fazla sorun çıkartıyor 2 telefonda aynı zamanda alındı 2.el ile pek uğraşmak istemiyorum Samsung olabilirde android den bir çıkış yapmak istiyorum ios daha kaliteli performansa gelirsek telefonda en baba oyunu söyleyin desem çoğunuz ya genshin der ya da pubg der ve 2 oyunuda benim sp 860 bile açıyor iken ha A15 ha SP GEN 3 ya da 2 fark etmez ekrana gelirsek bende 120 Hz var ne zaman adam gibi kullandım bilmiyorum ama şunu biliyorum kullanınca hayvani bir güç tüketimi yapıyor 60 hz gayet yeterli telefonda sizce alınır mı?
Hocam IMEI vs sıkıntı değilse yurtdışı 15pro falan bulabilirsin daha mantıklı olur,onun dışında kaç senelik cihaza 33k vermek mantık işi olmaz

şahin doğan

80+ Platinum
Sıfır olarak alınabilecek en düşük iPhone modeli. Hala taş gibi cihaz kendisi. Apple'ın en oturmuş cihazlarından biri. Android düşünmüyorsan al geç zaten.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
ulaş dursun
yok hocam iphone 13 alınmaz bu saatten sonra s25 bekle derim

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam IMEI vs sıkıntı değilse yurtdışı 15pro falan bulabilirsin daha mantıklı olur,onun dışında kaç senelik cihaza 33k vermek mantık işi olmaz
Yd ile uğraşmak istemem 2 senelik ama hala taş gibi duruyor android lerde olsa dediğiniz olabilirdi ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam iphone 13 alınmaz bu saatten sonra s25 bekle derim
S25 değilde SE 4 ü bekliyorum adam gibi bişeyse SE alabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ismail pirinççi
S25 serisi geliyor daha mantıklı olabilir S25 Plus iyi fiyat olursa

S24 Ultra kullanıyorum çok memnunum bir kaç defa 15 pro kullanmaya çalıştım ancak alışamadım

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android harbi can sıkıyo artık IOS zamanı geldi.

Yd ile uğraşmak istemem 2 senelik ama hala taş gibi duruyor android lerde olsa dediğiniz olabilirdi ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

S25 değilde SE 4 ü bekliyorum adam gibi bişeyse SE alabilirim.
O zaman 13 yapıştırıp geç, başka seçenekte yok zaten.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
kadir
13'ü kasımda sıfır aldım baya yetersiz kalıyor artık özellikle 4 gb ram eksikliği çok hissediliyor. Geçen hafta satıp yd16 pro geçtim 8k vererek.
Arada uçurum var tabii.
yd istemiyorum derseniz minimum düz 15 alın derim artık.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
13'ü kasımda sıfır aldım baya yetersiz kalıyor artık özellikle 4 gb ram eksikliği çok hissediliyor. Geçen hafta satıp yd16 pro geçtim 8k vererek.
Arada uçurum var tabii.
yd istemiyorum derseniz minimum düz 15 alın derim artık.
15 için bütçem olsa zaten konu açma gereği duymazdım.

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
taha
Xiaomi 12t den iphone13 e geçtim oyun oynamıyorum. Her 2 tarafında + - leri var. düz 13 ile 15 arasında bile dağlar fiyat farkı var. pro modellerini almadıkça ios olsun 3 4 sene rahat kullanayım diyorsan ben al derim

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Oyun oynamayacağım yanlış olmasın bilgisayarım hali hazırda var zaten mobil oyun pek sevmem belki kafa topu oynarım.

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
ozan başaran
android istemiyorsan alınır hocam neden alınmasın iyi bakarsan uzun yıllar kullanırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,043,725
Üyeler
165,580
Son üye
FeaRMe