4070 Super al sen.Sıfır Rtx 3080 alınır mı? Yoksa sıfır 3070 ti yada risk alıp amd ekran kartlarına mı yönelmeliyim? 2. El alma şansım yok
O kartın sıfırını nerden buldunSıfır Rtx 3080 alınır mı? Yoksa sıfır 3070 ti yada risk alıp amd ekran kartlarına mı yönelmeliyim? 2. El alma şansım yok
kaça hangi model alıcaksın
delimisin dostum hemen gidip 7800 XT alıyorsun keyfine bakıyorsun bu kadar.Axle Rtx3070ti 8gb 8gd6xp6ıp3r Gddr6x 256bit Hdmı Dp Pcıe 16x V4.0 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Axle Rtx3070ti 8gb 8gd6xp6ıp3r Gddr6x 256bit Hdmı Dp Pcıe 16x V4.0 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben amd ekran kartlarını araştırmıştım bazıları çok fazla hata veriyor demiştidelimisin dostum hemen gidip 7800 XT alıyorsun keyfine bakıyorsun bu kadar.
yok öyle bir şey şehir efsanesi. attığım kart hem gücü hem fiyatı seni çok mutlu eder.Ben amd ekran kartlarını araştırmıştım bazıları çok fazla hata veriyor demişti
Tamam teşekkür ederimyok öyle bir şey şehir efsanesi. attığım kart hem gücü hem fiyatı seni çok mutlu eder.
Onlar geçti hocamBen amd ekran kartlarını araştırmıştım bazıları çok fazla hata veriyor demişti