Neler Yeni

Sıfır ürün iade hakkında

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Polat Bey

Ilk kez xbox kolu alacağım normalde dualsense alacaktım ama xboxın hem fiyatı uygun hem de denemek istiyorum.beğenmezsem 14 gün içinde cayma hakkını kullanarak iade edebilir miyim
Edersin

Checkmate

80+ Silver
Mağazadan alırsan edemezsin, webden alırsan edebilirsin.
ayriyeten bildiğim kadarı ile pcye takacaksan usb içinden çıkmıyor mercusys ma530 veya tp link ub500 alman gerekir ayriyeten pcye takacaksan.

dostveviski

80+ Bronze
ayriyeten bildiğim kadarı ile pcye takacaksan usb içinden çıkmıyor mercusys ma530 veya tp link ub500 alman gerekir ayriyeten pcye takacaksan.
hayır xbox kolu için usbye ihtiyacın yok wireless zaten kablosuz bağlayabilirsin pcye.

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mağazadan aldiğimda niye iade edemiyorum saçma değil mi

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,845
İsim
Orkun
Yasalarda internet alışverişinde 14 gün cayma hakkı var. Mağazadan aldığında görerek alıyorsun. Normalde de mağazadan iade edilebiliyor aldığın şey ama Vatan kıllık yapıyor bu durumlarda.

Checkmate

80+ Silver
hayır xbox kolu için usbye ihtiyacın yok wireless zaten kablosuz bağlayabilirsin pcye.
wireless bağlantı ile wifi tam olarak aynı şey değildir yani wifi olan pcye wireless kol takmak için alıcı şart, benim bildiğim bu aletten alması gerekiyor ve pahalı bunun yerine üste yazdığım ürünleri önerdim.
Yasa gereği öyle.

dostveviski

80+ Bronze
wireless bağlantı ile wifi tam olarak aynı şey değildir yani wifi olan pcye wireless kol takmak için alıcı şart, benim bildiğim bu aletten alması gerekiyor ve pahalı bunun yerine üste yazdığım ürünleri önerdim.

Yasa gereği öyle.
Kardeşim bende bu koldan iki tane var :D Wireless kablosuz demektir.

Ekler

• 1734415990444.png
    1734415990444.png
    287.9 KB · Hit: 3

Checkmate

80+ Silver
Wireless kablosuz demektir.
"tam olarak aynı şey değil" demiştim ama ikisi de kablosuzdur,
wifi 2.4 ghz ve 5 ghz bağlantıyı kullanır wireless kontrolcüler gibi fakat internet için kullanırsın, wireless bağlantıyı veri transferi için. wireless ikisinin genel adı ama aynı amaç için kullanılmıyor.
Ben burda yazanı söylüyorum eğer alıcı ve bluetooth olmadan pcye bağladıysan dinlemek isterim.
Evet wireless kablosuz demek ama ikisi aynı değil wifi ile kontrolcülerin bağlanma şekline ikisine de "wireless" deniyor ama birbirinden farklı şeyler bunu anlatmaya çalışıyorum

Son düzenleme:

dostveviski

80+ Bronze
"tam olarak aynı şey değil" demiştim ama ikisi de kablosuzdur,
wifi 2.4 ghz ve 5 ghz bağlantıyı kullanır wireless kontrolcüler gibi fakat internet için kullanırsın, wireless bağlantıyı veri transferi için. wireless ikisinin genel adı ama aynı amaç için kullanılmıyor.
Ben burda yazanı söylüyorum eğer alıcı ve bluetooth olmadan pcye bağladıysan dinlemek isterim.
Bluetooth olmadığını söylemedim. Arkadaşın bilgisayarında bluetooth olduğunu varsayarak konuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,678
Üyeler
163,035
Son üye
Regalis
Top Bottom