modeli ve fiyatı ne kadar1-2 ay önce Balıkesir'den Tokat'a taşındık ve elimde satmak istediğim bir ekran kartı var. Ama burada letgoda 3 günde ancak 50 views gördü. Bugün bilgisyarcıya gidip fiyat alacağım güzel bir şey teklif ederse ona satacağım.
ben onu sormadım özellikle bişey satmaya çalışıyo gibi görünür forumda ban yer diye..Ne kadar fiyat yazdın ?
Ne satıyorsun ?
Ona şükür bingölde hiç bişey satılmıyor görmüyorlar bile1-2 ay önce Balıkesir'den Tokat'a taşındık ve elimde satmak istediğim bir ekran kartı var. Ama burada letgoda 3 günde ancak 50 views gördü. Bugün bilgisyarcıya gidip fiyat alacağım güzel bir şey teklif ederse ona satacağım.
Kanka yanlış anlama ben haritada bulamıyorum bingölü adam nasıl ilanı görsün.Ona şükür bingölde hiç bişey satılmıyor görmüyorlar bile
Ekran kartının modeli markası ne?1-2 ay önce Balıkesir'den Tokat'a taşındık ve elimde satmak istediğim bir ekran kartı var. Ama burada letgoda 3 günde ancak 50 views gördü. Bugün bilgisyarcıya gidip fiyat alacağım güzel bir şey teklif ederse ona satacağım.