Hacışakirli zemzem
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,792
Zaten Allahın unuttuğu bir yer ben bile bazen bulamıyorum o dereceKanka yanlış anlama ben haritada bulamıyorum bingölü adam nasıl ilanı görsün.
Zaten Allahın unuttuğu bir yer ben bile bazen bulamıyorum o dereceKanka yanlış anlama ben haritada bulamıyorum bingölü adam nasıl ilanı görsün.
GPU modeli nedir?
Ne kadar fiyat yazdın ?
Ne satıyorsun ?
model ve fiyatınıda söylersen![]()
Ekran kartının modeli markası ne?
Az önce bilgisyarcıya gittim adam "sıfır olduğu belli, test etmem lazım" dedi. Ben de mining yapar falan diye güvenmedim. Babam jandarma bugün babamla tekrar gideceğiz.ne kadar model ne
Az önce bilgisyarcıya gittim adam "sıfır olduğu belli, test etmem lazım" dedi. Ben de mining yapar falan diye güvenmedim. Babam jandarma bugün babamla tekrar gideceğiz.
Kartın güncel fiyatı 2400-2700
Model: RX 5500 XT 8 GB OC SPECIAL EDITION
Hocam ben adama 1800-2000 e satacağım.o fiyata 1660s var ben olsam bende almam xd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çok pahalı o bütçede indirimle 5600xt bile alınabilir
Sıfır bendeki deHocam ben adama 1800-2000 e satacağım.
Hocam ben adama 1800-2000 e satacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sıfır bendeki de
donanımhaber 2.el bolumunden ilan ac refaranslara gore hareket et tüm türkiye goruyor boylece bak bunlar benım satıslarım1-2 ay önce Balıkesir'den Tokat'a taşındık ve elimde satmak istediğim bir ekran kartı var. Ama burada letgoda 3 günde ancak 50 views gördü. Bugün bilgisyarcıya gidip fiyat alacağım güzel bir şey teklif ederse ona satacağım.
bide hacım sen tokatın neresine tasındın bende tokatlıyım D: ist da oturuyorum ama olsun kütük sonucta :d1-2 ay önce Balıkesir'den Tokat'a taşındık ve elimde satmak istediğim bir ekran kartı var. Ama burada letgoda 3 günde ancak 50 views gördü. Bugün bilgisyarcıya gidip fiyat alacağım güzel bir şey teklif ederse ona satacağım.
Kartın sıfırı 2400-2700 hocam ben 1800-2000 e satıyorum. Benimki de sıfır.Pahalıya satıyorsun tabi alan olmaz.
Erbaa hocambide hacım sen tokatın neresine tasındın bende tokatlıyım D: ist da oturuyorum ama olsun kütük sonucta :d
Lazer cihazı ? bilmediğimden soruyorum.ya 13-14 gündür lazer cihazı satmaya çalışıyorum sadece 74 hit almış ve kaydeden bile yok çıldırcam sırf bu yüzden bilgisayar alamıyorum satılsa alıcam
wayy torpagam benım havuza yakınmı havuzun ustunde camlıklarda ev var benımKartın sıfırı 2400-2700 hocam ben 1800-2000 e satıyorum. Benimki de sıfır.
Erbaa hocam