Sıfır Yurt dışı iPhone 16 Pro Max devir 1 görünüyor

aklına kurt düştüyse utools indir tak pcye bak değişeni var mı diye. Ben de nisanda aldım şarjı %70 küsurla geldi yine de taktım utoolsa ne olur ne olmaz diye sıkıntı yoktu.
hocam rica etsem 3utoolsun resmi sitesinin linkini atma şansınız var mı birçok 3utools adında site var

Hocam devir sayısı şarj tükettikçe artıyor bildiğime göre şarja takınca değil. 0 telefonlarda genelde 0 olarak geliyor döngü.
pil devri sarjı her %100 yaptığında 1 er olarak artar. Mesela %20 den %100 yaptın 1 artmaz ama diger sarjda %20 daha sarj ettiğinde 1 artar.

pil devri sarjı her %100 yaptığında 1 er olarak artar. Mesela %20 den %100 yaptın 1 artmaz ama diger sarjda %20 daha sarj ettiğinde 1 artar.
appel pil döngü .webp

hocam appelın kendi sitesinde bu şekil yazıyor bende burdan öğrendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok çift fiziki olanı 3296. 3tools sitesini gönderirim şimdi sen itunes kur önceden son sürüm. Önden itunes açılması gerek çünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

www.3u.com girsen de aynı resmi siteye yönlendiriyor.
teşekkürler

hocam biraz konu disi ama bende yurtdisi iphone alacagim kayitsiz daha uzun sure kullanmak icin hangi kodlu olani almam gerekir

hocam biraz konu disi ama bende yurtdisi iphone alacagim kayitsiz daha uzun sure kullanmak icin hangi kodlu olani almam gerekir
merhaba cift fiziki olanları alabilirsin ama çift fizikileri kesinlikle güvendiğin birinden alman lazım. Eğer orta düzey yada pek güvenemiyorsa 1 fiziki 1 e sim olanını al kutu onüne geldiğinde appelın sitesinden aktif yada no aktif oldugunu kesinlikle sorgula yt ye yazarsan daha deyatlı anlatanlar var zaten toplama olup olmadıgını anlamak için no aktif olayı çok önemli ama extra olarak model nosu M ile başlasın ve ırak cihazından uzak dur

Geri