Böyle bir traş makinesi için ne kadar bütçe yeterli olurKlasik başlıklar sıfır ayarında almaz bu tarz silindir başlıklardan alman lazım
Alıntıyı görüntüle
2K veremem buna vallahiKlasik başlıklar sıfır ayarında almaz bu tarz silindir başlıklardan alman lazım
Alıntıyı görüntüle
Bunu al demedim zaten silindir başlık olması lazım dedim foto koymadan anlamazsın ne dediğimi xd2K veremem buna vallahi
Forumdaki konularda sıkça gördüm bu powertec 1818 modelini sıfıra çok yakın alıyor diyorlar başlıksız şekilde bakabilir misiniz?Bunu al demedim zaten silindir başlık olması lazım dedim foto koymadan anlamazsın ne dediğimi xd
Valla piyasayı bilmiyorum braunlar pahalı ama güzeller. Philips lerde nerden baksan 1000 1500 den başlıyordur herhaldeBöyle bir traş makinesi için ne kadar bütçe yeterli olur
Değişken bir durum herkesin sakalı aynı değil kimisinin incedir belli olmuyordur ama dediğim gibi gerçekten sıfıra yakın olsun diyorsan silindir başlık daha iyidir benceForumdaki konularda sıkça gördüm bu powertec 1818 modelini sıfıra çok yakın alıyor diyorlar başlıksız şekilde bakabilir misiniz?
Powertec TR-1818 Sakal Ense Çizim Makinesi T-Bıçak Fiyatı - Trendyol
Powertec Tr-1818 Sakal Ense Çizim Makinesi T-bıçak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Teşekkür ederim biraz üstüne koyup bunu alacağım.Kullanıyorum, gerçekten sıfıra yakın alıyor.
Eğer sakallar her zaman kısa kalacaksa yani her gün traş olacaksan bu.Powertec 1818 gördüm iyi mi?
500TL bütçem var bu bütçede alınabilecek ne var?
250 daha gür çıkarmaz değil mi @MehmeTD sizin dediğiniz gibi bu 250 nasıl sizce?Eğer sakallar her zaman kısa kalacaksa yani her gün traş olacaksan bu.
Ama haftada 1 falan ise bu.
758 kullanıcısıyım güzel makine ama dediğim gibi tam sıfır olacaksa ,lk attığımı al. 758 2 günlük sakal halinde keser sıfır olarak jilete göre.Powertec TR-1515 Şarjlı Tıraş Makinesi Fiyatları ve Özellikleri
Powertec TR-1515 Şarjlı Tıraş Makinesi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com