Neler Yeni

Sıfırdan AYT edebiyat kaç günde biter?

flowen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Uğur Çiçek
Merhaba arkadaşlar sayısaldan ea ya geçtim ve edebiyat hakkında bilgim 0 . Sizce AYT edebiyatı kaç günde bitirebilirim. Genel olarak ezberim iyi diyebilirim.

xTURANN

80+ Silver
Hedefin nedir ? Hangi üniversite, hangi bölüm ? Sadece merakımdan soruyorum..

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf Öztürk
Knka sana edebiyatta verebileceğim en iyi taktik şudur. Ea dan üniversite kazandım
35x50 resim defteri alıyorsun
Sonra sayfaya cetvelle dikey çizgi çekerek ayırıyorsun. Çizgilerin arasındaki boşluğu yazına göre ayarla ben 13 santim yaptım diye hatırlıyorum. Böylece örnek olsun diye kafadan sallıyorum halk edebiyatı tek sayfada cumhuriyet edebiyatı da tek sayfa oluyor ve ezber yaparken çok işe yarıyor. Bunu mf de arkadaşım bioloji dersi için yapmıştı bende ondan çalarak edebiyat için yapmıştım. Bende işe yaradı. Ve ayrıyeten ayt ye tyt den daha fazla ağırlık ver bu da küçğk bir nasihat olsun

flowen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Uğur Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hedefin nedir ? Hangi üniversite, hangi bölüm ? Sadece merakımdan soruyorum..
Hedefim ilk 10k hukuk düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knka sana edebiyatta verebileceğim en iyi taktik şudur. Ea dan üniversite kazandım
35x50 resim defteri alıyorsun
Sonra sayfaya cetvelle dikey çizgi çekerek ayırıyorsun. Çizgilerin arasındaki boşluğu yazına göre ayarla ben 13 santim yaptım diye hatırlıyorum. Böylece örnek olsun diye kafadan sallıyorum halk edebiyatı tek sayfada cumhuriyet edebiyatı da tek sayfa oluyor ve ezber yaparken çok işe yarıyor. Bunu mf de arkadaşım bioloji dersi için yapmıştı bende ondan çalarak edebiyat için yapmıştım. Bende işe yaradı. Ve ayrıyeten ayt ye tyt den daha fazla ağırlık ver bu da küçğk bir nasihat olsun
Saolun hocam taktik için deneyebilirim

hocam günde 1 2 saatlik çalışmayla 40 45 günde biter bende eayım bu arada :D
Hocam bugün bi arkadaşla konuştum iyi bir çalışma ile 3 ay dedi bende biraz endişelendim. Edebiyat hakkında bilgim 0 çünkü bu yorum beni biraz rahatlattı.

don carlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
ms
Hedefim ilk 10k hukuk düşünüyorum

Saolun hocam taktik için deneyebilirim

Hocam bugün bi arkadaşla konuştum iyi bir çalışma ile 3 ay dedi bende biraz endişelendim. Edebiyat hakkında bilgim 0 çünkü bu yorum beni biraz rahatlattı.
Kanka fazla abartmadan divan ve milli edebiyata yüklen cumhuriyette belli yerler var halk fln zaten olur

flowen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Uğur Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka fazla abartmadan divan ve milli edebiyata yüklen cumhuriyette belli yerler var halk fln zaten olur
knk peki soru bankasına gerek varmı. 1 tane soru bankası çözsem fullemek için yeterli olurmu veya 22-23 net için

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
knk peki soru bankasına gerek varmı. 1 tane soru bankası çözsem fullemek için yeterli olurmu veya 22-23 net için
yetmez kanka edebiyat nankör ders ben şuan 4 soru bankası ile gidiyorum içimden bir ses yetmicek diyor konu konu 4-5 soru bankası ile kolay gider çok konu olduğu için her başlık için zaten en fazla 2-3 test oluyor o yüzden 4 kitabın olsa nazim şekiller için bile en fazla 10 test olucak elinde o yüzden çok kaynak çöz akıp gidiyor zaten

Top Bottom