Sıfırdan boks öğrenebilir miyim

Valla çok sakin biriyim dediğim gibi şiddet benim için son çare olur hep o yüzden boks kısaca
sakinlik kazanılabilir zamanla dövüştükçe(salon gerekiyor salona gidersen 10x hızlı gelişirsin)boksun yanına hafiften tekmeler eklerseniz çok iyi olur.

18 yaşında 183 boyunda 90 küsur kiloyum, 10-13 yaşları arasında yüzme sporu geçmişim var onun dışında 2 sene önce fitness'a gittim. Evde tek başıma sıfırdan boks öğrenmek istiyorum, öyle profesyonel olarak maçlara çıkmak değil de hiç yoktan kendimi koruyabilecek derecede öğrenmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

Kursa gitme imkanın varsa kursa git. Boks öyle evde öğrenilecek bir spor değil. Ben 13 sene gittim, gayet işime de yarıyor. Kilo vermen gerekebilir, kas kütleni arttırman gerekebilir. Bunlara da hoca karar verir.

Kursa gitme imkanın varsa kursa git. Boks öyle evde öğrenilecek bir spor değil. Ben 13 sene gittim, gayet işime de yarıyor. Kilo vermen gerekebilir, kas kütleni arttırman gerekebilir. Bunlara da hoca karar verir.
Sınav Senem yani evde yapabilirim sadece, telefonu falan herşeyi kaldircam eve internet almayın falan dedim o derece çalışcam, bu yüzden evde extra kalan zamanları değerlendirmek için ev deki imkanlar ile boks öğrenmek istiyorum işte

Sınav Senem yani evde yapabilirim sadece, telefonu falan herşeyi kaldircam eve internet almayın falan dedim o derece çalışcam, bu yüzden evde extra kalan zamanları değerlendirmek için ev deki imkanlar ile boks öğrenmek istiyorum işte

Hiç sanmıyorum ama Youtube'daki videolardan bakabilirsin. Ayrıca sınav senem evden boks çalışacağım diyorsun, evden çalışacağına kursa gitsene? Beynine oksijen gider.

hocam aman aman anlamam ama özellikle sokakta nefsi müdafa için öğrenecekseniz rahat üstünlük kurabileceğiniz az dövüş dallarından biri boks, ha tabi kısa bir ilgi bir kaç ay uğraşma ile olmaz bu. Bir de sıfırdan niye öğrenemeyesin öğrenenler ana karnından kısmen bilerek mi başlıyor öğrenmeye.

Hiç sanmıyorum ama Youtube'daki videolardan bakabilirsin. Ayrıca sınav senem evden boks çalışacağım diyorsun, evden çalışacağına kursa gitsene? Beynine oksijen gider.
Profesyonel yola girmek gibi bir amacım yok o yüzden kursa katılmak mantıksız benim için ki öyle aman aman bütün teknikleri bileyim gibi bir derdimde yok, beynimede oksijen girmesine gerek yok zaten odamdan cikmayacam

Geri