Neler Yeni

Sıfırdan Java veya C# öğrenmek istiyorum

Furnys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda Akgüloğlu
Ben sıfırdan java öğrenemek istiyorum fakat nerden ve nasıl öğreneceğim bilmiyorum acaba herhangi bir uygulama veya bir kitap varmı kodlama ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum sıfırdan başlayacağım

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Ben sıfırdan java öğrenemek istiyorum fakat nerden ve nasıl öğreneceğim bilmiyorum acaba herhangi bir uygulama veya bir kitap varmı kodlama ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum sıfırdan başlayacağım
yt de videoları vardı (fakat javadan önce html css öğrenmen lazım sanırım)

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
youtube veya udemy'den eğitimlere ulaşabilirsin,ben C# veya Python tavsiye ederim,js'e başlamadan önce hafif html bilgin olsa iyi olur etiketler ne işe yarar vs 1-2 saat sürüyor topu topu işine yarar.

PixiS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali Volkan Çelik
Udemy'de Güzel dersler var oradan istediğin konuyla alakalı dersler alabilirsin Arkadaşın dediği gibide js ye başlamadan önce html e de bi ufak bakarsan senin için çok daha başarılı olur

Furnys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda Akgüloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
youtube veya udemy'den eğitimlere ulaşabilirsin,ben C# veya Python tavsiye ederim,js'e başlamadan önce hafif html bilgin olsa iyi olur etiketler ne işe yarar vs 1-2 saat sürüyor topu topu işine yarar.
Python başlayacağım başlamadan önce öğrenmem gereken bir şey varmı ?

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Dostum öncelikle youtube üzerinde bir çok güzel ve yerinde playlistler var onlara bakabilirsin. Python başlamanı tavsiye etmem. C# başlangıç yaparsan senin için daha iyi olur. Hevesli olabilirsin bu güzel bir şey fakat kodlama o kadar derin ve zor bir olay ki kırdığın an bir daha geri dönemeyebilirsin. Çok sabır ve çaba vermen gerekiyor bilgin olsun. Tavsiye edebileceğim izleyeceğin yol ise ( benim görüşüm ) C# > Html > Css > Js > Pyhton

Furnys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda Akgüloğlu
Dostum öncelikle youtube üzerinde bir çok güzel ve yerinde playlistler var onlara bakabilirsin. Python başlamanı tavsiye etmem. C# başlangıç yaparsan senin için daha iyi olur. Hevesli olabilirsin bu güzel bir şey fakat kodlama o kadar derin ve zor bir olay ki kırdığın an bir daha geri dönemeyebilirsin. Çok sabır ve çaba vermen gerekiyor bilgin olsun. Tavsiye edebileceğim izleyeceğin yol ise ( benim görüşüm ) C# > Html > Css > Js > Pyhton
Ne yapacağımı şaşırdım herkes farklı bir şey söylüyor.

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Ne yapacağımı şaşırdım herkes farklı bir şey söylüyor.
Ben Bilgisayar Programcılığı mezunuyum. Bize üniversitede öğrettikleri şekil bu idi. O yüzden bunu yazdım fakat C# kesinlikle başlangıç olmalı bundan eminim.

Furnys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda Akgüloğlu
Ben Bilgisayar Programcılığı mezunuyum. Bize üniversitede öğrettikleri şekil bu idi. O yüzden bunu yazdım fakat C# kesinlikle başlangıç olmalı bundan eminim.
Teşekkür ederim.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
D&R a git, orada istediğin konuda Kitap bulabilirsin.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
ben şuan C# Öğreniyorum ve kendim tavsiye ederim python başlangıç için bana ağır ve anlaşılmaz geldi,başlangıç olarak C# yada website ilgin varsa Html css ile başla bence. C# için birçok içerik var işine yarıyabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,616
Üyeler
164,536
Son üye
Aury