Neler Yeni

Sıfırdan YKS kazanmak yardım

Flamesa

80+ Silver
teşekkür ederim dostum herkes imkansız vs. gibi konuşuyor imkansız değil bu sene için zor ama diğer yks için imkansız değil.
Bu sene için imkansız ama 1 sene sonraki sinav için çok ve doğru çalışırsan başarabilirsin

Florida

80+
Kardeşim önce yapacağın şey kendine bir çalışma programı hazırlamak , işin güzel tarafı sen kendi seviyenin ve kaçırdıklarının farkındasın bu sebeple herkesten çok çalışmalısın.
365 gün bence yeterli bir süre youtube'da o kadar güzel konu anlatım kanalları var ki gerçekten yapabilirsin.
Kendine bir program hazırla ve yarın hemen uygulamaya başla
Kanal olarak matematikte Mert hoca' yı öneririm bende kendimi onunla geliştirip sınavı kazandım.
Ayrıca sayısal derslerin için karekök yayınevini tavsiye ederim ( karekök 0 ile başla hem kendini çok zorlama hemde temelin sağlam olsun )
Allah gayret edenlerledir , İnşAllah muaffak olursun kardeşim.
Teşekkür ederim dostum beni anlayan birkaç kişiden birisin. herkes kendi sınırlarına göre belirliyor birinin bir şeyi yapıp yapamayacağını zaten ben yapabilir miyim diye sormadım sadece kaynak önerisi istemiştim tekrar teşekkür ederim :)

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
Merhaba arkadaşlar geçmişte yaptığım affedersiniz ama aptallığın farkına varmış bulunmaktayım şu an açık lise okuyorum bu yıl mezun oluyorum fakat üniversite sınavı için hiç temelim yok matematiğim toplama çıkarma çarpma bölmeden ibaret onları da yeni yeni öğreniyorum çalışıyorum yani yaşım 20 ne kadar geride olduğumu anlamışsınızdır artık fizik kimya ve Biyoloji'de hiç temelim yok ve hedefim boğaziçi gibi bir üniversite(elektrik&elektronik müh.) Nasıl bir yol izlemeliyim önerdiğiniz kitap video vs. var mı?
345 tyt mat alıp mert hocadan video izle önce tyt matın temelini at sağlamştır sonra matı tyt mat denemesi ile götür ve diğer dersleri çalış türkçe için ders çalışmaya başlar başlamaz her gün 20 tane paragraf çöz sonra mat oyurunca dil bilgisi çalış ethem tefek yayınları güzel bunun için .fen için konu çalış soru çöz deneme çöz tekar yap biyoloji tonguçve sen anlat hocam fizik vip fizik kimya bizim hocalar yayınlar fen için 345 ve palme olabilir ayt mat için yine mert hoca 345 ayt matematik ve acil fasikülleri çözülebilir ama en önemlisi çok soru bankası değil deneme çözmek burada kısaca açıkaldım ama youtube daha detaylı anlatan adamlar var bekir avşar tüm bu derslerin planlamasını yapıyor sıkı çalışma isteyen biri planama konusun da bu adamı takip edebilirsin . cevap yeterli ise en iyi cevap seçersen menmun oluruum

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Matematik için Rehber Matematik kanalını öneririm.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,503
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Lise ortalaman 72'nin altındaysa imkansız :D Ortalama seni geri atıyor YKS'yi fullesen bile 613. oluyorsun zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lise ortalaman 72'nin altındaysa imkansız :D Ortalama seni geri atıyor YKS'yi fullesen bile 613. oluyorsun zaten.
Matematik kanalı olarak Rehber Matematik
Fizik için VIP Fizik
Kimya için Kimya Adası
Biyoloji için Fundamentals Biyoloji

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,503
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,503
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
tabii ki teşekkür ederim keşke hiç okulu bırakmasaydım dersleri önemseyen biri olsaydım bunlar olmazdı neyse artık herkesten çok çalışmam gerek ve bunu istiyorum.
TYT matematik temelini bitirdikten sonra sadece matematik denemeleri çözmeye başlarsın. Türkçe ve sosyal sadece ezber zaten. Ama TYT matematiğe süre yetmiyor nankör sınav.

Tre-x

80+ Silver
eğer paranız varsa ve istanbul olması lazımdı istanbulda yaşıyorsanız gri koçtan koçluk eğitimi alabilirsiniz

ofisec

80+
Önerim seneye olan sınava yönelik hazırlanman. Başarman imkansız demek asla haddime değil ama zaten yarışta değilsin son 1 ay çalışma ile maalesef olmaz. 2022 için müthiş bir program ile istediğin yeri kazanabileceğinden çok eminim. Ama 1 ay için yıpratma kendini. 1 aylık değil 12 aylık çalışma planla ve hedefine ulaş.

Florida

80+
Önerim seneye olan sınava yönelik hazırlanman. Başarman imkansız demek asla haddime değil ama zaten yarışta değilsin son 1 ay çalışma ile maalesef olmaz. 2022 için müthiş bir program ile istediğin yeri kazanabileceğinden çok eminim. Ama 1 ay için yıpratma kendini. 1 aylık 12 aylık çalışma planla ve hedefine ulaş.
öyle yapacağım.

Top Bottom