Neler Yeni

Sıfırdan YKS kazanmak yardım

ReDanger

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar geçmişte yaptığım affedersiniz ama aptallığın farkına varmış bulunmaktayım şu an açık lise okuyorum bu yıl mezun oluyorum fakat üniversite sınavı için hiç temelim yok matematiğim toplama çıkarma çarpma bölmeden ibaret onları da yeni yeni öğreniyorum çalışıyorum yani yaşım 20 ne kadar geride olduğumu anlamışsınızdır artık fizik kimya ve Biyoloji'de hiç temelim yok ve hedefim boğaziçi gibi bir üniversite(elektrik&elektronik müh.) Nasıl bir yol izlemeliyim önerdiğiniz kitap video vs. var mı?
Kendine güven allah emek verenin emeğini boşa çıkartmaz, belki bu sınavda iyi bir şey yapamıyacaksın ama emeğin yine işine yarıyacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar geçmişte yaptığım affedersiniz ama aptallığın farkına varmış bulunmaktayım şu an açık lise okuyorum bu yıl mezun oluyorum fakat üniversite sınavı için hiç temelim yok matematiğim toplama çıkarma çarpma bölmeden ibaret onları da yeni yeni öğreniyorum çalışıyorum yani yaşım 20 ne kadar geride olduğumu anlamışsınızdır artık fizik kimya ve Biyoloji'de hiç temelim yok ve hedefim boğaziçi gibi bir üniversite(elektrik&elektronik müh.) Nasıl bir yol izlemeliyim önerdiğiniz kitap video vs. var mı?
Kendimden biliyorum çünkü

Florida

80+
Kendine güven allah emek verenin emeğini boşa çıkartmaz, belki bu sınavda iyi bir şey yapamıyacaksın ama emeğin yine işine yarıyacak.

Kendimden biliyorum çünkü
dostum zaten bu sınava girmeyeceğim seneye gireceğim tek yapmam gereken güzel bir çalışma programı oluşturmak hangi kitabı alsam kafam karıştı herkes bir şey önerdi.

ReDanger

80+ Bronze
dostum zaten bu sınava girmeyeceğim seneye gireceğim tek yapmam gereken güzel bir çalışma programı oluşturmak hangi kitabı alsam kafam karıştı herkes bir şey önerdi.
Çalışma programını ben bilemem, çünkü hangi zamanda boş olduğunu bilemem.
Her neyse eğitim hayatında başarılarını dilerim🥰🥰🥰

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Ben de çalışıyorum ama 11. sınıfım istersen aldığım kitapları önerebilirim. Bence sen antrenmanlarla matematikten başla çünkü matematik olmazsa fizik kimya biyoloji ve AYT matematikte hiçbir şey yapılmıyor.

Ben de çalışıyorum ama 11. sınıfım istersen aldığım kitapları önerebilirim. Bence sen antrenmanlarla matematikten başla çünkü matematik olmazsa fizik kimya biyoloji ve AYT matematikte hiçbir şey yapılmıyor.
Coğrafya da dahil buna bazı konularda :D

Florida

80+

Coğrafya da dahil buna bazı konularda :D
https://dogrukaynak.com/urunler/detay/2192 bu var elimde bununla çalışıyorum şuan bu bitince başka kitaplara geçerim fizik kimya biyoloji kitabı önerin var mı ?

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
teşekkür ederim dostum herkes imkansız vs. gibi konuşuyor imkansız değil bu sene için zor ama diğer yks için imkansız değil.
kardeşim yks de karekökü sormuyorlar sana temelin yok konuşuyorsun daha hangi konular çıkıyor belki onu bile bilmeden yaparım diyorsun

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
kardeşim yks de karekökü sormuyorlar sana temelin yok konuşuyorsun daha hangi konular çıkıyor belki onu bile bilmeden yaparım diyorsun
Yani haklısın ben de öyle düşünüyorum ilk 500 için lisede aldığın ortalamaların da 100 olması lazım. Ben bile sabah akşam çalıştığım AYT matematiği ortalama 10-15 denemede fulleyebiliyorum. O kadar kolay olsa herkes yapardı zaten.

dostum her şeye sıfırdan başlıyorum.
Lisede gördüklerin ortaokuldakilerin daha da ileri hali. Ortaokula bakmanı önermem. Konu aynı konu. Ayrıntılara giriliyor sadece. Zekiyim diyorsan 9'dan başlamanı öneririm ben. Tek bir konu bile kaçırmamaya da dikkat et. Tüm konuların birbirleriyle bağlantısı var. Bilim sonuçta.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Yani haklısın ben de öyle düşünüyorum ilk 500 için lisede aldığın ortalamaların da 100 olması lazım. Ben bile sabah akşam çalıştığım AYT matematiği ortalama 10-15 denemede fulleyebiliyorum. O kadar kolay olsa herkes yapardı zaten
bende şu an 10. sınıfım ve corona yüzünden ders ortalamalarım düşük ama yüksek olsa bile ilk 500 hedefi çok iddialı üstüne hiç bir şey bilmeyen biri diyor NE bu özgüven derler adama

Florida

80+
zaten temelimin olmadığını konuda belirttim bunu sırf laf söylemek için kullanman acizce. zaten bende konular için yol istedim hangi kitabı kaynağı çalışmam gerektiğini sordum arkadaşlara iyi OKU lütfen.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
bende şu an 10. sınıfım ve corona yüzünden ders ortalamalarım düşük ama yüksek olsa bile ilk 500 hedefi çok iddialı üstüne hiç bir şey bilmeyen biri diyor NE bu özgüven derler adama
Benim de ortalamalarım iyi sayılmaz. Ama 1 net fazla yapıp gidebilirim bence. Hedef 20K :D

Phenoma

80+ Silver
Açıkçası bu seneki YKS de bir başarı kazanamazsınız.
Ondan medet ummayın bence.
Seneye girerseniz de zor ama 1 sene boyunca en baştan alıp çalışırsanız belki olabilir.
İlk 4 ay geçmiş konuları halledip temeli oluştursanız.
sonraki 4 ayda da 12. sınıf konularını bitirseniz.
Kalan aylarda da soru çözseniz bol bol.
Olabilir

Top Bottom