- Konu Sahibi Konu Sahibi
önümüzdeki sınav için demiyorum zaten seneye diyorum.1 ayda ne yapmayı planlıyorsun?
önümüzdeki sınav için demiyorum zaten seneye diyorum.1 ayda ne yapmayı planlıyorsun?
Ben temel olarak TYT'yi anladım. Temel yeterlilik testi çünkü.Ben temel olarak onları söylemedim ki.
Önce 8. sınıf temelini yapmalı sonra liseyi tamamlamalı.
Ardından soru çözmeye başlamalı.
İyi şakaydı.usta seneye hazırlanacak hemde ilk 500 çocuk oyuncağı sanırım
bende öyle sanmıştım adam ciddiİyi şakaydı.
ne kadar yükseği hedeflersen o kadar çok çalışırsın ve çalışmak zorunda olduğunu bilirsin boğaziçi olmayabilir ama ben onu hedefleyerek çalışırsam yine iyi bir Üniversite kazanırım umarım kavramışsındırusta seneye hazırlanacak hemde ilk 500 çocuk oyuncağı sanırım
agam eksiklerin nereye kadar 8 ve öncesini biliyor musun ?ne kadar yükseği hedeflersen o kadar çok çalışırsın ve çalışmak zorunda olduğunu bilirsin
Görmediği için kolay sanıyor bence. Çalışırsan olur da ne kadar çalışırsan olur işte. Üstüne OBP diye bir gerçekte var. Büyük ihtimalle YKS'de bir yanlış yapsa bile Boğaziçi elektrik elektronik gelmeyecekİyi şakaydı.
Ben 11. sınıfım ve notlarım düşük çalışmaktanda nefret ediyorum. Okulu bırakıp ticaretle uğraşmaya devam edeceğim sanırım umarım babam izin verir.Herkes üniversite mezunu ya da akademik bir kariyer yapmak zorunda değil, bu yaşa kadar kendini neyde geliştirdiysen onla ilgili bir meslek edinmeye çalışabilirsin. Ayrıca üni mezunu olupta işsiz olan bir sürü insan da var. Bir yerden başlaman gerek. Son olarak söylemek istediğim şey şu ki dediğin bölümleri kazanmak gerçekten çok zor çünkü temelinin çok kötü olduğunu sen de söylüyorsun ve temelini düzeltme işi hemen olacak bir şey değil öyle olsaydı birkaç sene okuyup mezun olurduk.
tamam kankam git kazan ilk 500 gir sonra diğer sene gel ve bana yazne kadar yükseği hedeflersen o kadar çok çalışırsın ve çalışmak zorunda olduğunu bilirsin
Mezuna kalcam diyor Obp cok düsük değilse iyi çalısırsa olur benim Eski okul Müdürümde mezun.Görmediği için kolay sanıyor bence. Çalışırsan olur da ne kadar çalışırsan olur işte. Üstüne OBP diye bir gerçekte var. Büyük ihtimalle YKS'de bir yanlış yapsa bile Boğaziçi elektrik elektronik gelmeyecek
O zaman yapabileceğin 2 farklı yol var.önümüzdeki sınav için demiyorum zaten seneye diyorum.