- Reaksiyon skoru
- 1,181
Bu ekran açıkken usbden internet verince görmüyor mu interneti?bunu diyor hocam
Bu ekran açıkken usbden internet verince görmüyor mu interneti?bunu diyor hocam
hocam interneti algılıyor ama internetin hızı 0 kb/sn biosuda bu sebepten dolayı güncellemiştim bilgisayar etherneti görüyor ama ethernet çekme hızı 0 kb/snBu ekran açıkken usbden internet verince görmüyor mu interneti?
sebebini bir türlü anlayamadım ne yaptıysam düzelmedi en son bios güncelledim ondada düzelmedi bu gidişle format atacağım ondada düzelmezse teknik servise göndereceğimhocam interneti algılıyor ama internetin hızı 0 kb/sn biosuda bu sebepten dolayı güncellemiştim bilgisayar etherneti görüyor ama ethernet çekme hızı 0 kb/sn
Format at driverları baştan kurhocam interneti algılıyor ama internetin hızı 0 kb/sn biosuda bu sebepten dolayı güncellemiştim bilgisayar etherneti görüyor ama ethernet çekme hızı 0 kb/sn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sebebini bir türlü anlayamadım ne yaptıysam düzelmedi en son bios güncelledim ondada düzelmedi bu gidişle format atacağım ondada düzelmezse teknik servise göndereceğim
valla hocam format atmaya karar verdim dediğin gibi bir daha microsoft kullanmam umarım driverleri yeniden kurunca düzelir bu olay bir kere daga olmuştu ağ bağdaştırıcısını yeniden başlatınca düzelmişti şimdi ne yaptıysam düzelmediFormat at driverları baştan kur
Birde gidip çok lazım gibi microsoft hesabıyla giriş yapmayı açma böyle patates olursun local hesap neyine yetmiyor
Bios update yapınca düzeleceğini nasıl düşündün anlamadım ama sürücüsünü indirip sıfır kurdursan Bence düzelirdivalla hocam format atmaya karar verdim dediğin gibi bir daha microsoft kullanmam umarım driverleri yeniden kurunca düzelir bu olay bir kere daga olmuştu ağ bağdaştırıcısını yeniden başlatınca düzelmişti şimdi ne yaptıysam düzelmedi
hocam ethernet için driver güncelledim kaldırdım yeniden kurdun baktim hep son sürümdeydi hem gittim realtekin sitesinden kurdum olmadı sonra anakartin kendi sitesinden indirip kurdum olmadı hiç bi şekilde anlayamadım hocam anakartta bi arıza olabilirmi formattada düzelmezse teknik servise göndereceğimBios update yapınca düzeleceğini nasıl düşündün anlamadım ama sürücüsünü indirip sıfır kurdursan Bence düzelirdi
benle aynı sorunu yaşayan biri vardı bios güncelleyince düzelmiş onunki o yüzden böyle bir düşünceye kapıldım hocam umarım bir arıza yoktur format atıp düzeltirimBios update yapınca düzeleceğini nasıl düşündün anlamadım ama sürücüsünü indirip sıfır kurdursan Bence düzelirdi
Hayırlısı sürücüleri her zaman formattan sonra internetsiz haldeyken kur ondan sonra windows update yapıp indir driverları sadece anakartın sitesinden indirhocam ethernet için driver güncelledim kaldırdım yeniden kurdun baktim hep son sürümdeydi hem gittim realtekin sitesinden kurdum olmadı sonra anakartin kendi sitesinden indirip kurdum olmadı hiç bi şekilde anlayamadım hocam anakartta bi arıza olabilirmi formattada düzelmezse teknik servise göndereceğim
benle aynı sorunu yaşayan biri vardı bios güncelleyince düzelmiş onunki o yüzden böyle bir düşünceye kapıldım hocam umarım bir arıza yoktur format atıp düzeltirim
driverleri sıfırdan kurduğumsa düzelmezse teknik servise göndermelimiyim hocam bu arada çok teşekkürlerHayırlısı sürücüleri her zaman formattan sonra internetsiz haldeyken kur ondan sonra windows update yapıp indir driverları sadece anakartın sitesinden indir
zaten telefondan aktarıp kuruyorum driverleri eğer kurduktan sonra internet gelirse windows uptademi yapayım hocam birde windows 11 home kullanıyordum 11 proya geçmelmiyim senceHayırlısı sürücüleri her zaman formattan sonra internetsiz haldeyken kur ondan sonra windows update yapıp indir driverları sadece anakartın sitesinden indir
ev kullanıcılarının pro kurması anlamsız sorun düzelmezse evet bi gönder baksınlardriverleri sıfırdan kurduğumsa düzelmezse teknik servise göndermelimiyim hocam bu arada çok teşekkürler
zaten telefondan aktarıp kuruyorum driverleri eğer kurduktan sonra internet gelirse windows uptademi yapayım hocam birde windows 11 home kullanıyordum 11 proya geçmelmiyim sence
o zaman homede kalacağım hocam birde benim durumuma göre detaylı bi format videosu varmı bilgisayarı açmadan formatalayabileceğim bir tane dosyaları arkadaşımın bilgisayarından atacağım zaten usb belleğeev kullanıcılarının pro kurması anlamsız sorun düzelmezse evet bi gönder baksınlar
ev kullanıcılarının pro kurması anlamsız sorun düzelmezse evet bi gönder baksınlar
Dümdüz iso indirip rufusla flaşa yazdır yazdırırkeno zaman homede kalacağım hocam birde benim durumuma göre detaylı bi format videosu varmı bilgisayarı açmadan formatalayabileceğim bir tane dosyaları arkadaşımın bilgisayarından atacağım zaten usb belleğe
hocam şu videodaki format işimi çözermi bazı videolarda rufus kullanıyorlarda
Senin amacın format değil mi zaten?hocam arkadaşımın bilgisayarını formatlamazmı bu sefer videodaki yol daha mantıklı geldi bana