Neler Yeni

Sigara kullanıyorum ailem bilmiyor

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emre
Sigara kullanıyorum ailem bilmiyor yarın'da burun ameliayatım var. Annem ve ablam tiroid kanseri sıkıntılı bir durum sigara içtiğimi söylemek istemiyorum onlara. ablamla girdim antezi doktorun yanına sigara kullanmadığımı söyledim bir sıkıntı olur mu? Eğer söylersem annem ve ablam çok üzülecek. Babam vefat ettiği için aileme abimle ben bakıyorum. 27 yaşındayım tedirginim biraz. Yardımcı olursanız sevinirim nasıl söyleyebilrim aneztezi doktoruna. sigara içtiğimi.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Sigara kullanıyorum ailem bilmiyor yarın'da burun ameliayatım var. Annem ve ablam tiroid kanseri sıkıntılı bir durum sigara içtiğimi söylemek istemiyorum onlara. ablamla girdim antezi doktorun yanına sigara kullanmadığımı söyledim bir sıkıntı olur mu? Eğer söylersem annem ve ablam çok üzülecek. Babam vefat ettiği için aileme abimle ben bakıyorum. 27 yaşındayım tedirginim biraz. Yardımcı olursanız sevinirim nasıl söyleyebilrim aneztezi doktoruna. sigara içtiğimi.
Hocam doktora yalnızken sorun, daha önce böyle şeyler yaşamıştır büyük ihtimalle, kendi tecrübesini size aktarır.
Eğer forumda tecrübesi olanlar varsa da umarım konuyu görürler

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
hocam 27 yaşındasınız muhtemelen zaten aileniz biliyordur anestezi doktorunun yanına tek gidip ben size söylemedim ablam vardı yanımda diyip söyleyin içtiğinizi

milenix

80+ Gold
Doktorla tek görüşün söyleyin.

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilmiyorum çokta korkuyorum bu duruma hiçte öğrenmelerini istemiyorum. Haftada 1 paket bitiyor malbora touch blue kullanıyorum. az içiyorum

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Sigara içen burun ameliyatına giren tanıdıklarım oldu bı sorun yasamadilar. Koku falan almadılar mı üstünde yakalanmamişsin hiç 😄

öğrenirler diyelimki öğrenmedi doktorda içmeye devam edersne illaki öğrenirler

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sigara içen burun ameliyatına giren tanıdıklarım oldu bı sorun yasamadilar. Koku falan almadılar mı üstünde yakalanmamişsin hiç 😄
çok dikkatliyim, sakız kullanıyorum ve kolanya taşıyorum yanımda. Diş sağlıgımıda önem veriyorum üstüme dikkat ediyorum sigara içtiğimde.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Çok garip en az 10 yıldır içiyondur hocam sen

Okullarda bile artık üstüne parfüm şişesi bile boşaltsa biri fark ediyor hocalar yanından geçince bok gibi kokusu geliyor zaten xd

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emre
Acaba şey diyorum sedyedeyken söylesem olur mu? aklıma hiç bir şey gelmiyor şu an durdum.

dextermr

80+
bilmiyorum çokta korkuyorum bu duruma hiçte öğrenmelerini istemiyorum. Haftada 1 paket bitiyor malbora touch blue kullanıyorum. az içiyorum
Doktora yalnızken belirtin bence bir şey olmaz sigara kullanımı kan testi ve akciger grafisinde belli oluyor diyebiliyorum. Ailenizi sigara içtiğinizi söylemenizi öneririm ne kadar üzülecek de olsalar sizin söylemeniz daha iyi olur ilerde içtiğinizi anlarlarsa daha çok üzülürler belki de zaten içtiğinizi anlamışlardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom