Sigaranın kilo ile bağlantısı var mıdır

Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar hayırlı günler, yaklaşık 7-8 aydır fitness yapıyorum 50 kilodan 58-59 a kadar temiz bir şekilde koydum. Geçenlerde aklıma takıldı acaba sigarayı bıraksam daha hızlı alabilir miyim diye zaten günde 8-9 tek anca içiyordum 2-3 gündür 1-2 tek içiyorum sizce kilo ile doğrudan bağlantısı var mıdır tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Sigara tok tutuyor hocam bırakırsan etkisi olabilir

Sigara tok tutuyor hocam bırakırsan etkisi olabilir
Kral normal hayatta zaten öyle çok aşırı içen birisi değilim aldığım paket 2-3 gün gidiyor yani iştahım hep açık benim bahsettiğim daha çok metabolizmaya ne kadar etkisi vardır

sigara içmiyorum ama sigara kokusu beni acıktırıyor

Sigaranın şöyle bir olayı var. Sigarayı bırakınca insanın canı abur cubur istiyor. Ağız boş kalıyor hissine kapılıyor. Kilo alabilirsin fakat sağlıklı bir kilo alma mı olur orasını bilemem.

Hızlı yapılan hiçbir vücut aktivitesi iyi bir şey değildir. Kim diyor iyidir diye ? 2. Konuya gelirsek sigara konusunda kesinlikle bırak. İlk günden etkisini hissetmeye başlarsın.

Sigara tokluk hissi veriyor yani iştah kapatıyor bu sebeple bıraktığında daha fazla yiyebilirsin.

Hızlı yapılan hiçbir vücut aktivitesi iyi bir şey değildir. Kim diyor iyidir diye ? 2. Konuya gelirsek sigara konusunda kesinlikle bırak. İlk günden etkisini hissetmeye başlarsın.
hocam bugün 1 tane içtim komple bırakamıyorum ama günlük 1-2 tane içiyorum bırakmaya çok yakın hissediyorum kendimi inşallah başarıcam

hocam bugün 1 tane içtim komple bırakamıyorum ama günlük 1-2 tane içiyorum bırakmaya çok yakın hissediyorum kendimi inşallah başarıcam
Valla çok iyi hocam. Kas gelişimine direk katkı. doktor değilim yanlışım varsa düzeltir doktor varsa aramızda ama sigara kaslarına taşıyan kanda bile etkili hocam. Atıyorum yılda 6 kg kas kütlesi geliştirebilecekken sigara yüzünden 5 hatta 4 bile geliştirirsin, daha çok yorulursun sebebi damarlarında ek karbondioksit gezmesi. Zamanından giden sigara zamanlarından bahsetmiyorum bile. Cidden ben bıraktım valla hayat kalitem uyku kalitem bile arttı çay içiyorum tat alıyorum eskisi kadar koşuda vs tıkanmıyorum valla bırakmak çok iyi.

Arkadaşlar hayırlı günler, yaklaşık 7-8 aydır fitness yapıyorum 50 kilodan 58-59 a kadar temiz bir şekilde koydum. Geçenlerde aklıma takıldı acaba sigarayı bıraksam daha hızlı alabilir miyim diye zaten günde 8-9 tek anca içiyordum 2-3 gündür 1-2 tek içiyorum sizce kilo ile doğrudan bağlantısı var mıdır tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
doğrudan bağlantısı yokta, iştahını kesiyor, dolaylı yoldan etkiliyor. bırakırsan daha çok yemekten keyif alabilir ve hızlı acıkabilirsin. bende tokluk yapıyor diyet dönemimde işe yarıyor o açıdan, fakat kondisyon olark zayıflatıyor.

Valla çok iyi hocam. Kas gelişimine direk katkı. doktor değilim yanlışım varsa düzeltir doktor varsa aramızda ama sigara kaslarına taşıyan kanda bile etkili hocam. Atıyorum yılda 6 kg kas kütlesi geliştirebilecekken sigara yüzünden 5 hatta 4 bile geliştirirsin, daha çok yorulursun sebebi damarlarında ek karbondioksit gezmesi. Zamanından giden sigara zamanlarından bahsetmiyorum bile. Cidden ben bıraktım valla hayat kalitem uyku kalitem bile arttı çay içiyorum tat alıyorum eskisi kadar koşuda vs tıkanmıyorum valla bırakmak çok iyikilo olarak top
Hocam kilo olarak kaç kilo aldınız sağolun bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,135
Üyeler
173,935
Son üye
Feylesof23
Geri