Neler Yeni

Sigma Male Olmak İçin Soğuk Duş Almak?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Yaramaz, kendine bir etki katacak rutin bir olay arıyorsan tavsiyem kahve kullanımını arttırman tadı başta kötü gelsede zamanla alışıyorsun.
ikincisi görüntünü düzeltmek için çalış spor salonlarına yazılabilirsin güven bana hiç bir kadın senin temiz duygularından dolayı senden hoşlanmayacak veya değer göstermeyecek aynı şekilde arkadaşlarında aynı şekilde
Kesinlikle katılıyorum hocam. Hep kişilik önemli fln diyorlar da alakası yok, günümüz dünyasında herkes maddeye tapıyor. Kahve kullanımını arttırıcam evet, spor salonuna da bakayım yazılabilirirm. Kahve konusunda marka öneriniz var mı ve ne kadar, nasıl kullanıyorsunuz?

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
atif kekç
Konfor alanından çıkmanı sağlıyor

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Konfor alanından çıkmanı sağlıyor
Anladım daha çok kafa yapısı olarak yani. Aslında başka şeylerle de konfor alanından çıkabilirsin, erken kalkmak bile basit bir örnek. Fiziksel bir faydası var mı acaba?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ikisininde vücuda farklı yararlar veriyor mesela sıcak yapmak vucudunu dinlendiriyor soğuk duş insanın dahada odaklanmasına yardımcı oluyor bu sadece 1-2 örnek

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
ikisininde vücuda farklı yararlar veriyor mesela sıcak yapmak vucudunu dinlendiriyor soğuk duş insanın dahada odaklanmasına yardımcı oluyor bu sadece 1-2 örnek
O zaman sabah soğuk daha iyi olur. Yatarken de sıcak mesela?

Keyfen

80+ Bronze
Kesinlikle katılıyorum hocam. Hep kişilik önemli fln diyorlar da alakası yok, günümüz dünyasında herkes maddeye tapıyor. Kahve kullanımını arttırıcam evet, spor salonuna da bakayım yazılabilirirm. Kahve konusunda marka öneriniz var mı ve ne kadar, nasıl kullanıyorsunuz?
Dostum belli bir markam yok ,olursa starbucks - nescafe gold - vb değişiyor alıyorum evde yapıyorum veya gidip bi filtre kahve içiyorum yeterli yani, spor konusundada düşüncem felan yok gidip başla sen burada oturup rahat ortamından dışarı adım atmadığın sürece hiç bir başarı sana koşarak gelmez.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Dostum belli bir markam yok ,olursa starbucks - nescafe gold - vb değişiyor alıyorum evde yapıyorum veya gidip bi filtre kahve içiyorum yeterli yani, spor konusundada düşüncem felan yok gidip başla sen burada oturup rahat ortamından dışarı adım atmadığın sürece hiç bir başarı sana koşarak gelmez.
Doğru hocam, BIM, A101 kahvesi alsam peki fark eder mi?

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
Bir anda kendini soğuk suyun altına atarsan hasta olursun. Zamanla vucudunu soğuk suya alıştırırsan vucudun soğuğa dayanıklı dirençli hale gelir. Her duştan sonra 1-2 dk ile başlarsın zamanla arttırırsın. 5-10-15-20 derken bir süre sonra vucudun sıcak su yerine soğuk su istemeye başlar. Bunun da sana katkıları şu olur: soğuk havalarda millet kalın şeyler giymesine rağmen üşürken sen orta kalınlıkta eşyalarla ateş atarsın. Kısacası soğuğa karşı dirençli bir vucudun oluyor, daha sakin daha rahatlamış oluyorsun.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bir anda kendini soğuk suyun altına atarsan hasta olursun. Zamanla vucudunu soğuk suya alıştırırsan vucudun soğuğa dayanıklı dirençli hale gelir. Her duştan sonra 1-2 dk ile başlarsın zamanla arttırırsın. 5-10-15-20 derken bir süre sonra vucudun sıcak su yerine soğuk su istemeye başlar. Bunun da sana katkıları şu olur: soğuk havalarda millet kalın şeyler giymesine rağmen üşürken sen orta kalınlıkta eşyalarla ateş atarsın. Kısacası soğuğa karşı dirençli bir vucudun oluyor, daha sakin daha rahatlamış oluyorsun.
Hocam olabilir. Ben normalde de baya üşüyen biriyim zaten. Şimdi sadece kafa ile mi başlasam acaba?

Keyfen

80+ Bronze
Doğru hocam, BIM, A101 kahvesi alsam peki fark eder mi?
onlarda olur hocam, ama şu var hani hayat kaliteni arttırmak istiyorsan bütçeni arttırıp daha iyi giyinip daha iyi şekillerde beslenmen ve o kısma kendini adapte etmen lazım, başarılı olma ruhunu biraz karakterine kazandırmalısın önce

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
onlarda olur hocam, ama şu var hani hayat kaliteni arttırmak istiyorsan bütçeni arttırıp daha iyi giyinip daha iyi şekillerde beslenmen ve o kısma kendini adapte etmen lazım, başarılı olma ruhunu biraz karakterine kazandırmalısın önce
Hocam daha iyi giyinme kısmını halletmeye çalışıyorum şu an. Kahveyi de daha iyi alırım aslında. Ama arasında fark yoksa boşuna masraf etmeyim diyordum. Nescafe Gold diyorsunuz o zaman, şeker fln katmıyoruz di mi acı acı içicem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,052,930
Üyeler
167,220
Son üye
miracemir