Neler Yeni

Sigma Male Olmak İçin Soğuk Duş Almak?

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ozan Yılmaz
Hocalarım bu soğuk duş muhabbetinin harbiden faydası var mı? Deneyip faydasını gören oldu mu yoksa boşuna eziyet mi çekiyor bu millet? Hava soğuk bir de hasta olmayalım bedavaya :) Trend oldu ya şimdi nereye girsek sigma male videoları çıkıyor, birinci kural da sabah 4'te soğuk duş almak :) Siz ne düşünüyorsunuz :D
Ben sigma male muhabbeti yokken de soğuk duş alıyordum çok iyi hissettiriyor ama sadece yazın 😅😅

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Beğen
Reaksiyonlar: com2

Keyfen

80+ Bronze
Hocam daha iyi giyinme kısmını halletmeye çalışıyorum şu an. Kahveyi de daha iyi alırım aslında. Ama arasında fark yoksa boşuna masraf etmeyim diyordum. Nescafe Gold diyorsunuz o zaman, şeker fln katmıyoruz di mi acı acı içicem.
hocam ben şekersiz içiyorum bazen kafam esiyor şekerli içiyorum yani o tamamen sana kalmış spora başlarsan şekersiz içmeni tavsiye ederim.
vereceğim tavsiyeler kendimden örnekler tabi

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
hocam ben şekersiz içiyorum bazen kafam esiyor şekerli içiyorum yani o tamamen sana kalmış spora başlarsan şekersiz içmeni tavsiye ederim.
vereceğim tavsiyeler kendimden örnekler tabi
Tamamdır hocam teşekkürler, acı acı içecez :D Uyanık tutsun yeter.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Yaramaz, kendine bir etki katacak rutin bir olay arıyorsan tavsiyem kahve kullanımını arttırman tadı başta kötü gelsede zamanla alışıyorsun.
ikincisi görüntünü düzeltmek için çalış spor salonlarına yazılabilirsin güven bana hiç bir kadın senin temiz duygularından dolayı senden hoşlanmayacak veya değer göstermeyecek aynı şekilde arkadaşlarında aynı şekilde

Bak bu cevabı bekliyordum işte, fiziksel bir faydası varsa denenir.
Vucüdu sıkılaştırır, metabolizmayı hızlandırır. Sporcular bu yüzden tercih ediyor.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Hocalarım bu soğuk duş muhabbetinin harbiden faydası var mı? Deneyip faydasını gören oldu mu yoksa boşuna eziyet mi çekiyor bu millet? Hava soğuk bir de hasta olmayalım bedavaya :) Trend oldu ya şimdi nereye girsek sigma male videoları çıkıyor, birinci kural da sabah 4'te soğuk duş almak :) Siz ne düşünüyorsunuz :D
soğuk uykunu açar kaslarını gevşetir başka etkisi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,951
Üyeler
167,222
Son üye
Mehmet Furkan Uzun
Top Bottom