Musty. 80+ Bronze Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 623 Reaksiyon skoru 128 29 Mart 2022 #1 merhaba klavyem corsair k55 signal rgb programı var ve bu programı destekliyor buradan özel efektler indirebilip yapabiliyoruz diye biliyorum fakat ben bir türlü yapamadım kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
merhaba klavyem corsair k55 signal rgb programı var ve bu programı destekliyor buradan özel efektler indirebilip yapabiliyoruz diye biliyorum fakat ben bir türlü yapamadım kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
muhammedemin 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 328 Reaksiyon skoru 128 29 Mart 2022 #2 O programı bilmem ama corsir icue var onu indirip deneyebilirsin benim kasada corsair ben oradan yapıyorum rgb ayarlamasını
O programı bilmem ama corsir icue var onu indirip deneyebilirsin benim kasada corsair ben oradan yapıyorum rgb ayarlamasını
Musty. 80+ Bronze Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 623 Reaksiyon skoru 128 29 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 muhammedcerit yazmış: O programı bilmem ama corsir icue var onu indirip deneyebilirsin benim kasada corsair ben oradan yapıyorum rgb ayarlamasını Devamı için tıklayın... hocam evet program var fakat dediğim signal rgb baya farklı güzel şeyler yapabiliyor diye biliyorum
muhammedcerit yazmış: O programı bilmem ama corsir icue var onu indirip deneyebilirsin benim kasada corsair ben oradan yapıyorum rgb ayarlamasını Devamı için tıklayın... hocam evet program var fakat dediğim signal rgb baya farklı güzel şeyler yapabiliyor diye biliyorum
erhansansar12 80+ Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 29 Reaksiyon skoru 2 3 Mart 2023 #4 Hocam naptiniz, kullanabildiniz mi signalrgb yi ?
Musty. 80+ Bronze Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 623 Reaksiyon skoru 128 3 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 erhansansar12 yazmış: Hocam naptiniz, kullanabildiniz mi signalrgb yi ? Devamı için tıklayın... Yok hocam baya karışık sildim programı
erhansansar12 yazmış: Hocam naptiniz, kullanabildiniz mi signalrgb yi ? Devamı için tıklayın... Yok hocam baya karışık sildim programı