Yigkikt 80+ Bronze Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 547 Reaksiyon skoru 186 1 Ekim 2023 #1 Selam arkadaşlar. Klasik deri görünümlü cüzdanlardan ve kaba duran cüzdanlardan hoşlanmıyorum. Biraz daha şık görünen rahatsızlık vermeyecek 10-12 kart koyabileceğim cüzdan arıyorum tavsiyesi olan var mıdır?
Selam arkadaşlar. Klasik deri görünümlü cüzdanlardan ve kaba duran cüzdanlardan hoşlanmıyorum. Biraz daha şık görünen rahatsızlık vermeyecek 10-12 kart koyabileceğim cüzdan arıyorum tavsiyesi olan var mıdır?
fatihdrk66 80+ Bronze Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 958 Reaksiyon skoru 236 1 Ekim 2023 #2 Tonny Black Kartlıklı Cüzdan - Fiyatı, Yorumları Kartlıklı Cüzdan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol www.trendyol.com Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 1 Ekim 2023 fatihdrk66 yazmış: Tonny Black Kartlıklı Cüzdan - Fiyatı, Yorumları Kartlıklı Cüzdan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol www.trendyol.com Devamı için tıklayın... bu güzel ben kullanıyorum
Tonny Black Kartlıklı Cüzdan - Fiyatı, Yorumları Kartlıklı Cüzdan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol www.trendyol.com Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 1 Ekim 2023 fatihdrk66 yazmış: Tonny Black Kartlıklı Cüzdan - Fiyatı, Yorumları Kartlıklı Cüzdan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol www.trendyol.com Devamı için tıklayın... bu güzel ben kullanıyorum
seyfo-dayı 80+ Bronze Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1,438 Reaksiyon skoru 580 1 Ekim 2023 #3 shopier.com/Copaincollectionn burdan bakabilirsin çok iyi vüzdanların kalitesi hem arkadaşımın yeri indirimde yaptırtırım sana
shopier.com/Copaincollectionn burdan bakabilirsin çok iyi vüzdanların kalitesi hem arkadaşımın yeri indirimde yaptırtırım sana