Kulanan var mı acabatakip bende aynı klavyeyi araştırıyorum
Neye göre 5 para etmez hocam. Nesi yani. Asus hot swap mı?Beş para etmez. Ben de zamanında araştırdım ve gittim asus rog falchion ace hfx aldım. İyiki almışım muazzam bir klavye. Rapid trigger ayarları çok kapsamlı ve 0 ölü bölge ayarı var. Bunu açınca klavye resmen dokunmatik oluyor.
Hem tipi çok çirkin hem de performans testleri yok o klavyenin. Zamanında araştırırken sağı solu taradım ve gecikme değerlerini gösteren bir makale veya video bulamadım. Asus hot swap değil fakat hotswapa gerek yok şahsi fikrim. Çünkü garantisi bitince switchler bozulsa bile ücreti dahilinde servise gönderip yaptırabilirsin zaten.Neye göre 5 para etmez hocam. Nesi yani. Asus hot swap mı?
Dediğiniz klavyeye bakrım hocam ama küçük ben o kadar küçük klavye istemiyorum dediğim gibi yön tuşları ve F tuşları olan ve hatta multimedya tuşu teketleği olan istediğim içinde bunu düşündüm birde BEYAZ olması lazım. Normalde o tipte klavye arasam wooting alıp geçilir mesela ama o tip aramıyorumHem tipi çok çirkin hem de performans testleri yok o klavyenin. Zamanında araştırırken sağı solu taradım ve gecikme değerlerini gösteren bir makale veya video bulamadım. Asus hot swap değil fakat hotswapa gerek yok şahsi fikrim. Çünkü garantisi bitince switchler bozulsa bile ücreti dahilinde servise gönderip yaptırabilirsin zaten.
ZOR BU FORUMDA KULLANAN ÇIKMASI HERALDE :dKulanan var mı acaba
Aynen çıkmayacak heraldeZOR BU FORUMDA KULLANAN ÇIKMASI HERALDE :d
Aynen çıkmayacak heralde
Aynenneyse araştırayım ozaman ben biraz ne bulabilirsem