Adaletsiz Forum Yönetimi ve Haksız Ceza Uygulamaları
Donanım Arşivi için yazılan 'Adaletsiz Forum Yönetimi ve Haksız Ceza Uygulamaları' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Donanım Arşivi hakkında şikaye...
forumun moderasyonu iyi ben çok uzun süredir yokum forumda tabii ki o yüzden detaylı yorum yapamam ama forumda şu ana kadar haksız kere 1 kere uyarı yedim o kadar , genel olarak raporladığım insanlar maximum 3-5 saat sonra cezasını alıyordu bana bir tık karalama gibi geldi.@Mehmet Yılmaz hocam ne diyorsun bu konu hakkında![]()
Donanım Arşivi için yazılan 'Adaletsiz Forum Yönetimi ve Haksız Ceza Uygulamaları' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Donanım Arşivi hakkında şikaye...www.sikayetvar.com
Hak etmiş@Mehmet Yılmaz hocam ne diyorsun bu konu hakkında![]()
Donanım Arşivi için yazılan 'Adaletsiz Forum Yönetimi ve Haksız Ceza Uygulamaları' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Donanım Arşivi hakkında şikaye...www.sikayetvar.com
Bende uzun süredir kullaniyorum zaten ama bir haksızlık söz konusu ondan dolayı konu actim yoksa banada pek gerçekçi gelmedi bende memnunum ama arkadaş gerçekten mağdur edilmiş olabilirforumun moderasyonu iyi ben çok uzun süredir yokum forumda tabii ki o yüzden detaylı yorum yapamam ama forumda şu ana kadar haksız kere 1 kere uyarı yedim o kadar , genel olarak raporladığım insanlar maximum 3-5 saat sonra cezasını alıyordu bana bir tık karalama gibi geldi.
guncellemesi bagirtti.@Mehmet Yılmaz hocam ne diyorsun bu konu hakkında![]()