yook unityden hypercasual yapmayı öğren oyun başı 75-100 dolar arası kazandirayimscratch mi bişey vardı kedili en son 6. sınıfta ondan yapmıştım iş yapar mı
nasıl kazandıracaksın hocamyook unityden hypercasual yapmayı öğren oyun başı 75-100 dolar arası kazandirayim
scratch olmaz mı ya unity zor şimdiyook unityden hypercasual yapmayı öğren oyun başı 75-100 dolar arası kazandirayim
hypercasual oyunlara mi kaç ay uğraşılıyor hocam?Oyun başı 100 dolar ne la, kaç ay uğraşılıyor nerdeyse 100 dolar değmez
iş ayarliyorum kanka freelancenasıl kazandıracaksın hocam
knk biraz baktımda bu oyunların yapımı baya kolay duruyor 100 doları neye göre kazanıcaz biraz daha açabilir misin konuyuhypercasual oyunlara mi kaç ay uğraşılıyor hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
iş ayarliyorum kanka freelance
İstek uzerine bu oyunlardan yaparak ama tabii 100 üst limit verdiğim değerde.knk biraz baktımda bu oyunların yapımı baya kolay duruyor 100 doları neye göre kazanıcaz biraz daha açabilir misin konuyu
eyvallah hocam boş zamanımda biraz bakıyım, yapabilirsem yazarım sanaİstek uzerine bu oyunlardan yaparak ama tabii 100 üst limit verdiğim değerde.
olur özelden konuşalım sizlehypercasual oyunlara mi kaç ay uğraşılıyor hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
iş ayarliyorum kanka freelance