Öneri Sıkmayacak mobil oyun

Golf 4 R32

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,658
Geçen gün getting over it indirdim ama oyun imkansız derecede. Sonra geri sildim. Tür olarak ona benzeyen de olur savaş da araba da olur fark etmez ama yeter ki sıkmasın sürekli oynanabilecek bir oyun olsun.

Geçen gün getting over it indirdim ama oyun imkansız derecede. Sonra geri sildim. Tür olarak ona benzeyen de olur savaş da araba da olur fark etmez ama yeter ki sıkmasın sürekli oynanabilecek bir oyun olsun.
Benzemiyor ama wild rift e saatlerini harcarsın

Kolay ve hızla adam öldürmesi kolay olduğundan ben Mobile legends klasikte saatlerce oynardım Alucard ile. Wild rift daha zor ve uzun geldi hep bana.

Kolay ve hızla adam öldürmesi kolay olduğundan ben Mobile legends klasikte saatlerce oynardım Alucard ile. Wild rift daha zor ve uzun geldi hep bana.
Ya öyle oyunları hiç sevmiyorum. Lol, dota2, mobile legends, wild rift. Hepsi aynı hepsi çöp bana göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonun özelliklerini yazar mısın

Ya öyle oyunları hiç sevmiyorum. Lol, dota2, mobile legends, wild rift. Hepsi aynı hepsi çöp bana göre.
COD Mobile, Standoff 2, Mobil gta serileri, Among us, Criminal Case, PC Simulator, 8 ball pool, golf battle, NFS: No limits. Benim gözümde altın oyunlardır. hepsine sıra sıra bakın derim.

Vampire survivors.

Rocket League Sideswipe sıkılmadığım nadir mobil oyunlardan. Tel iyiyse PSP ve PS2 emülatrü indir gow,tekken,mortal kombat,metal falan oynuyorum.

Geri