Detroit become human, beyond two souls, Kena: Bridge of SpiritsBir çok popüler oyunu oynadım fakat hiçbiri akıcı gelmedi bu yüzden öneri istiyorum
Şu ana kadar sıkılmadığım tek oyun Skyrim
Rdr2'den de sıkıldım Kovboy teması bana uygun değilmiş
Ac odyysey en sevdiğim fakat optimizasyonundan dolayı yada işlemcimin yetersizliğinden dolayı oynarken keyif çıkaramıyorumben şuan rdr2 oynuyorum bütün yan görevler başarımlar vs. hepsini yapma modundayım açıkcası oyunu 1 kere sadece hikaye olarak bitirmiştim şimdi dediğim şekilde devam ediyorum, önerime gelecek olursa ac serisi bütün seriyi baştan oynama kafam var şuan ac fanı olduğum için bana sıkıcı gelmiyor oynanış hep aynı olsada![]()
AC oyunu farklı bir bağımlılıktır , çoğu kişi enis abimiz yüzünden oyundan soğudu fakat insanların oynadığı farklı bir oynanıştan çok orada assasins olma hissayatı ki benim öyle benim en çok beğendim seri black flag ve rogue . özellikle roguenin haritasında adım atılmadık yer bırakmamıştım farklı bir bağımlılıkAc odyysey en sevdiğim fakat optimizasyonundan dolayı yada işlemcimin yetersizliğinden dolayı oynarken keyif çıkaramıyorum
AC valhallayı oynadım fps daha iyi fakat vuruş hissi pek tatmin edici gelmedi