Silindi

Ders çalışmam ve zayıflamam lazım
En büyük dertlerim bunlar çok şükür
Diğerleri bi şekilde atlatılabilecek dertler.
Hmm senin ders çalışman ve zayıflaman gerek o zaman :D :D Benim de ders çalışmam ve kilo almam lazım. Sıkıntıdan yemek yiyemiyorum 4 kilo verdim 8 10 gün içinde.

Hmm senin ders çalışman ve zayıflaman gerek o zaman :D :D Benim de ders çalışmam ve kilo almam lazım. Sıkıntıdan yemek yiyemiyorum 4 kilo verdim 8 10 gün içinde.
Yedikçe yiyorum resmen
Dertde tasada olsa yiyorum yani
Obez değilim çok şükür de o kısma da yakınım 1.70 boya 68 69 Kilo
Daha birkaç saat önce 300GR cips yedim [Biliyorsun ortalama cips paketinin 3 katı kadar]

Açıldı mı bilmiyorum ama içini dökmek isteyen vardır diye açıyorum. Mesaj veya reaksiyon kasmak gibi bir niyetim yok, canım sıkkın biraz konu dışına açayım dedim :) Herkes derdini yazıp biraz da olsa rahatlar belki.
Ben bu şarkıyı atıp kabuğuma çekiliyorum
:(
Ders çalışmam lazım ve ben az çalışıyorum ve erken uyumam lazım bunlara çözüm bulsam güzel olacak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
uyku düzenim bozuldu gece geç saate kadar uyumuyorum sabah kenarda köşede uyuyakalıyorum
sevdiğim kızla çok az görüşebiliyorum sabahtan akşama kadar pc başındayım zamanım boşa gidiyor
ders çalışmalıyım ama çalışasım gelmiyor saçlarım bi gün düzgün sonra darma dağın gözlerimi açasım gelmiyor
ne kadar yesem de kilo alamıyorum; ellerim, ev ve odam sıcak olmasına rağmen buz gibi
istemsizce dudaklarımı ısırıyorum sürekli çatlıyor kanıyor çok dalgınım ya da sakarım sürekli bir yerlere çarpıyorum
sıkıldım oynadığım oyunlardan da zevk alamıyorum arayan soran kimse kalmadı boşlukta gibiyim

yani başkalarının gözünde gereksiz saçma sapan dertler işte

o değil de okulu çok özledim ben :_{

arayan soran kimse kalmadı boşlukta gibiyim
en son biri beni aradığında ayın 23 imiş knk oda babam en son normal bi arkadaşım aradığında ayın 12 si imiş sen düşün :D

Bir an önce telefonlarımı satıp, üstüne para koyup bilgisayar almak istiyorum ama içimde nedense bir endişe var. Onun dışında hiçbir derdim yok Allah'a şükür. Yiyorum, içiyorum, okul yok şu an, sınav derdi yok. Eğlenememem dışında hayat güzel gidiyor be :).

• Beğen
Hyperx cloud alpha s kulaklık istiyom

• Beğen
Geri