Tre-x
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,161
Sana karşı hala içinde bir kıvılcım var gibi kızın o kıvılcımı ateşe çevirmek sana kalmış eğer seviyorsan sanalda konuşmayı geç iki tane sinema bileti al sonra yüzyüze buluşun bi park olur kafe olur durumunu anlat işte " ben sana karşı olan hislerimi söylemekten çekindim bazı durumlardan ötürü ama soylemedigim için çok pişmanım artık sonucu her ne olursa olsun göze alarak sana bunları söylüyorum sana karşı bir şeyler hissediyorum " tarzı bir şeyler söyle ve " senin de bana karşı boş olmadığıni düşünüyorum " ( bunu söylemek sana kalmış ) işte yeniden başlamak sil baştan başlamak istiyorum seninle konuşursunuz kızı ikna ettikten sonra sinemaya gidersiniz güzel bir gün geçirmeye çalışın ikna edemezsen sinema biletlerini kıza bırak oradan uzaklaş sonra kız sana yazar zaten büyük ihtimalleyazmayı kestim sonra kız bana yazdı herşeyi öğrenmiş nasıl olduysa ve böyle dalga geçer gibi davranman çok kırdı fln yazdı bana
Post automatically merged:
herşeyi itiraf ettim özür diledim en son konuşmayalım bence yazdı ondan sonra son birkez daha özür diledim görüldü attı ondan 3gün sonra yeniden takip attı kabul etti takipimi ve ne atarsam atıyım hep o bakıyor ilk ama ne yazıcağımı bilemiyorum artık :/ özür dilemem gerek kız büyük ihtimalle açıklama bekliyor benden
@Ryzhem , @Hudzell , @Ayrton
İyi yazdım mi?