(silindi)

yazmayı kestim sonra kız bana yazdı herşeyi öğrenmiş nasıl olduysa ve böyle dalga geçer gibi davranman çok kırdı fln yazdı bana :(
Post automatically merged:

herşeyi itiraf ettim özür diledim en son konuşmayalım bence yazdı ondan sonra son birkez daha özür diledim görüldü attı ondan 3gün sonra yeniden takip attı kabul etti takipimi ve ne atarsam atıyım hep o bakıyor ilk ama ne yazıcağımı bilemiyorum artık :/ özür dilemem gerek kız büyük ihtimalle açıklama bekliyor benden
Sana karşı hala içinde bir kıvılcım var gibi kızın o kıvılcımı ateşe çevirmek sana kalmış eğer seviyorsan sanalda konuşmayı geç iki tane sinema bileti al sonra yüzyüze buluşun bi park olur kafe olur durumunu anlat işte " ben sana karşı olan hislerimi söylemekten çekindim bazı durumlardan ötürü ama soylemedigim için çok pişmanım artık sonucu her ne olursa olsun göze alarak sana bunları söylüyorum sana karşı bir şeyler hissediyorum " tarzı bir şeyler söyle ve " senin de bana karşı boş olmadığıni düşünüyorum " ( bunu söylemek sana kalmış ) işte yeniden başlamak sil baştan başlamak istiyorum seninle konuşursunuz kızı ikna ettikten sonra sinemaya gidersiniz güzel bir gün geçirmeye çalışın ikna edemezsen sinema biletlerini kıza bırak oradan uzaklaş sonra kız sana yazar zaten büyük ihtimalle

@Ryzhem , @Hudzell , @Ayrton
İyi yazdım mi? 🤠

cidden çok iyi açıklamışsınız ve baya iyi bir taktik artık çekinmiyeceğim çekindiğim için başıma geldi zaten bunlar çok teşekkür ederimm
knk sakın bırakma :cry: seni seven birini bulmuşsun değer ver ve değer verdiğini göster en öenmlisi bu ve işin iyi tarafı kız sana bir şeyler hissediyor gibime geliyor yazdıklarına bakılarak

(silindi)

Son düzenleme:
yazmayı kestim sonra kız bana yazdı herşeyi öğrenmiş nasıl olduysa ve böyle dalga geçer gibi davranman çok kırdı fln yazdı bana :(
Post automatically merged:

herşeyi itiraf ettim özür diledim en son konuşmayalım bence yazdı ondan sonra son birkez daha özür diledim görüldü attı ondan 3gün sonra yeniden takip attı kabul etti takipimi ve ne atarsam atıyım hep o bakıyor ilk ama ne yazıcağımı bilemiyorum artık :/ özür dilemem gerek kız büyük ihtimalle açıklama bekliyor benden
Planlı konuşmaya çalışma, içinden geldiğince uzunca yaz duygularını düşüncelerini. Eminim ki karşıya kelimeler aracılığıyla olsa da bu yöntemle duygularını yine hissedecektir.

merhaba değer verdiğim biri ile küstük 1 2 ay önce barışmaya çalıştığımda sonra konuşsak fln dedi en son özür dilememdede eskisi gibi az konuşalım tarzı konuşmuştu bana ondan sonra salmıştım hiç bir şey dememiştim. ve sinir olup takipten çıkarmıştım :(
sonra bunun sayfasına yazdım 1 2 hafta sonra nasılsın tarzı bana şöyle dedi hani konuşmuyacaktık tarzı konuştu sonra bende son birkez pişmanlığımı söyledim ve sınavlardan sonra konuşabilirmiyiz dedim görüldü attı sadece bu mesajımdan 3 4 gün sonra beni yeniden takipe aldı ve hiçbirşey yazmadı çünkü daha sınavlarım bugün bitti sizce ne yapmalıyım yeniden takip attığımda hesapı kapadım demişti bana ama şimdi yeniden isteğimi kabul edip takipe almış (olay benim bir konu hakkında yalan söylemem hakkında tartıştık oda bana çok değer veriyordu bende)
Konuşmayı bile ret ettiyse çok değer verdiğini sanmıyorum ama eğer yine de barışalım diyorsan neden yalan söylediğini cart curt her şeyi anlat özür dile olmazsa olmaz daha

kız çok kötü biri çıktı iyiki başta olmamışız yaptıklarından sonra :/
Yanlış hatırlamıyorsam gönlünü almaya çalışıyordun değil mi ? kalbi kırılmıştı hani.
Özel konular hakkında soru sormayı sevmiyorum ne yaptığını yine de sormayacağım ama ya size kin beslemişse ?

Evet kıskandırmaya çalıştı süründürmeye çalıştı ve üstü üstüne dalga geçti yalan söyledi ben sadece barışmak istedim
(erkek arkadaşım var diye yalan söyliyecek kadar düşük bir seviyeye indi)
Eğer değer vermekten fazlası, yani ondan hoşlanmışsanız ki bence öyle çünkü erkek arkadaşım yalanı her ne kadar aciz bir hareket olsa da sizi olması gerekenden fazla rahatsız etmiş. İnsan sinirli haliyle asıl halini belli eder, her ne kadar üzücü olsa da değer vermiş olsanız da bu kişiyi hayatınızdan an itibariyle silmeye başlamanız lazım.

Sizin özrünüzü hak etmeyecek biriymiş yapacak bir şey yok maalesef. Geç olsun güç olmasın değil mi ? Bu acizliğini daha geç bir vakitte de gösterebilirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri