Silindi

Valorant için de durum aynı, neyse ki beni ilgilendirmiyor valorant sayesinde CS'deki kanserler gitti.

Fall guys bile LoL'den daha çok zeka gerektiriyor artık saçma sapan bir oyun oldu gitgide bozdular adc dediğin kişiler suikastçı kovalıyor eskiden adclere acırdım simdi suikastcilere acıyorum riot'tan da bu beklenir zaten

Evet şimdi bu ne diyeceksiniz arkadaşlar bu oyun sizi kendinie bağımlı edip kanserlerle başbaşa bırkıyo
sonra noluyo tr serverına bi giriyosuz adam ne baba bırakmış ne de ana bacı sovuyolar
sonra noluyo dersiniz bi oynayamadınız ya direk ff alcağınız maçı kaybediyorsunuz bide jg ler vardır tam kanserdir gider mid karakteriyle jg yapar ama sizi dinlemez
destek farmlarınızı çalar kilinizi çalar yardım etmez sizi reportlatır
bide maç bulma süreleri vardır trolleyenler tam maç bulduğunda direk reddet e basarlar
bide oyuna yani başlayanlar vardır bunlar 2 defa oldumu dırek salarlar ya da sizi suçlarlar
mid gider adam yasuo alır kastırır sonra ordan kaybedersiniz
takıma teemo banlayın dersiniz ama kimsenin umrunda olmaz sonra sıze soverler
başka başlamak için bi neden varmı sizce
Kankam beğenmiyosan oynamaz ve düzgün şekilde fikrini ifade edersin, neden mızmızlık yapıyosun

Evet şimdi bu ne diyeceksiniz arkadaşlar bu oyun sizi kendinie bağımlı edip kanserlerle başbaşa bırkıyo
sonra noluyo tr serverına bi giriyosuz adam ne baba bırakmış ne de ana bacı sovuyolar
sonra noluyo dersiniz bi oynayamadınız ya direk ff alcağınız maçı kaybediyorsunuz bide jg ler vardır tam kanserdir gider mid karakteriyle jg yapar ama sizi dinlemez
destek farmlarınızı çalar kilinizi çalar yardım etmez sizi reportlatır
bide maç bulma süreleri vardır trolleyenler tam maç bulduğunda direk reddet e basarlar
bide oyuna yani başlayanlar vardır bunlar 2 defa oldumu dırek salarlar ya da sizi suçlarlar
mid gider adam yasuo alır kastırır sonra ordan kaybedersiniz
takıma teemo banlayın dersiniz ama kimsenin umrunda olmaz sonra sıze soverler
başka başlamak için bi neden varmı sizce
Arkadaşım bana rağmen başladı tr de nadiren oynuyı ama herkesi muteleyerek

Bence sizin eloda problem var.
Alıntıyı görüntüle
Ben baya mutluyum.
Bence Twitch'de bir problem var ne dersin :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Madem oyuncu kitlesinden muzdaripsin gidip ayarlardan komple chati kapatabilirsin. kafa rahat oluyor. Sadece oyuna odaklanıyorsun.

Bence Twitch'de bir problem var ne dersin :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Madem oyuncu kitlesinden muzdaripsin gidip ayarlardan komple chati kapatabilirsin. kafa rahat oluyor. Sadece oyuna odaklanıyorsun.
Twitch güzel çar ya. problem yoktur yoktur :D

Ne kadar boş bir şekilde uzadı bu konu ya.
Peepo (8).png

En karlı taraf benim videosunu bile izlemedim. :kedi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,457
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri