TR sunucusu insanı özellikle sinir ediyorMental sağlığım için artık rekabetçi oyunlar oynamıyorum.
Tavsiye ederim.
Kankam beğenmiyosan oynamaz ve düzgün şekilde fikrini ifade edersin, neden mızmızlık yapıyosunEvet şimdi bu ne diyeceksiniz arkadaşlar bu oyun sizi kendinie bağımlı edip kanserlerle başbaşa bırkıyo
sonra noluyo tr serverına bi giriyosuz adam ne baba bırakmış ne de ana bacı sovuyolar
sonra noluyo dersiniz bi oynayamadınız ya direk ff alcağınız maçı kaybediyorsunuz bide jg ler vardır tam kanserdir gider mid karakteriyle jg yapar ama sizi dinlemez
destek farmlarınızı çalar kilinizi çalar yardım etmez sizi reportlatır
bide maç bulma süreleri vardır trolleyenler tam maç bulduğunda direk reddet e basarlar
bide oyuna yani başlayanlar vardır bunlar 2 defa oldumu dırek salarlar ya da sizi suçlarlar
mid gider adam yasuo alır kastırır sonra ordan kaybedersiniz
takıma teemo banlayın dersiniz ama kimsenin umrunda olmaz sonra sıze soverler
başka başlamak için bi neden varmı sizce
Orada çöpçatanlık diyor amaHocam her aklınızı geleni konu açmayın Alıntıyı görüntüle kendiniz diyorsunuz siz yapıyorsunuz
Arkadaşım bana rağmen başladı tr de nadiren oynuyı ama herkesi muteleyerekEvet şimdi bu ne diyeceksiniz arkadaşlar bu oyun sizi kendinie bağımlı edip kanserlerle başbaşa bırkıyo
sonra noluyo tr serverına bi giriyosuz adam ne baba bırakmış ne de ana bacı sovuyolar
sonra noluyo dersiniz bi oynayamadınız ya direk ff alcağınız maçı kaybediyorsunuz bide jg ler vardır tam kanserdir gider mid karakteriyle jg yapar ama sizi dinlemez
destek farmlarınızı çalar kilinizi çalar yardım etmez sizi reportlatır
bide maç bulma süreleri vardır trolleyenler tam maç bulduğunda direk reddet e basarlar
bide oyuna yani başlayanlar vardır bunlar 2 defa oldumu dırek salarlar ya da sizi suçlarlar
mid gider adam yasuo alır kastırır sonra ordan kaybedersiniz
takıma teemo banlayın dersiniz ama kimsenin umrunda olmaz sonra sıze soverler
başka başlamak için bi neden varmı sizce
Bence Twitch'de bir problem var ne dersin
Twitch güzel çar ya. problem yoktur yokturBence Twitch'de bir problem var ne dersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Madem oyuncu kitlesinden muzdaripsin gidip ayarlardan komple chati kapatabilirsin. kafa rahat oluyor. Sadece oyuna odaklanıyorsun.
AP mi oynuyorsun AD miTwitch güzel çar ya. problem yoktur yoktur![]()
AD Takılıyorum. Ap güçlü değil artık.AP mi oynuyorsun AD mi
AP'ye nerf mü geldi ya? Eskiden 5 yük e çektiğinde anasının gözü hasarı oluyorduAD Takılıyorum. Ap güçlü değil artık.