Silindi

Hocam sizinle dalga geçme hakkı yok uyarin en sonda hocaya şikayet edin akillanmazsa dövün veya sizde onun dalga geçilecek bir konusunu bulun

Milletvekili tanıdığı var diye seni aşağılaması, dalga geçmesi onun haddine olamaz.
Uyarıda bulun olmadı olayı kendi çapında hallet.

Kendin halletmeye çalışırsan her türlü sen suçlu olursun, haklıyken haksız duruma düşme. Müdür ya da müdür yardımcısına şikayet et, illaki uyaracaklardır. Bunu yapamıyorsan da takma çocuğu. Bir süre sonra dalga geçmeyi bırakır.

Şu an senin adına hem çok üzüldüm hemde sinirlendim. Senin yerinde olsam anneme laf attığı an kafa göz dalmıştım. Ama sen yinede dövme çocuğu aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık hesabı… Bana mobing uygulanıyor diyerek polise şikayet et. Allah sabır versin kardeşim. Gerçekten işin zor…

Selamlar okulum da bitane ogrenci var herseyde benle dalga geciyo herseyde arkasini gosteriyo milletvekili felan tanidigi var.zaten annesi o torpille kaymakamlikta çalışiyo bu cocuk benim hasta annemle dalga geciyo hocaya soyluyorum hocada bisey diyemiyo cunku biliyo ben simdi bu cocuga dalip olaymi cikarsam arka felan mi toplasam meb e sikayet mi yazsam yoksa korkutsam mi ?
Çocuk sizin sınıftamı ?

En kötü kuytu köşede sıkıştırın 3-5 kişi Ağzını burnunu dağıtın. Sonra sizi suçlarlarsa hiçbir suçu kabul etmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,448
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri