Neler Yeni

Silindi

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Selamlar okulum da bitane ogrenci var herseyde benle dalga geciyo herseyde arkasini gosteriyo milletvekili felan tanidigi var.zaten annesi o torpille kaymakamlikta çalışiyo bu cocuk benim hasta annemle dalga geciyo hocaya soyluyorum hocada bisey diyemiyo cunku biliyo ben simdi bu cocuga dalip olaymi cikarsam arka felan mi toplasam meb e sikayet mi yazsam yoksa korkutsam mi ?
O kimde senin annene laf ediyor ben dayanamamıştım dalmıştım çoktan

Hefn

80+
Hocam boşverin, başınıza bela almayın. En iyisi her yere şikayet etmek. Cimer'e kadar taşıyın olayı.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Ama kavga etmek çözüm değil sana tavsiyem biraz beklemen hala devam ediyorsa şikayette bulunman

Reindi

80+ Silver
Selamlar okulum da bitane ogrenci var herseyde benle dalga geciyo herseyde arkasini gosteriyo milletvekili felan tanidigi var.zaten annesi o torpille kaymakamlikta çalışiyo bu cocuk benim hasta annemle dalga geciyo hocaya soyluyorum hocada bisey diyemiyo cunku biliyo ben simdi bu cocuga dalip olaymi cikarsam arka felan mi toplasam meb e sikayet mi yazsam yoksa korkutsam mi ?
sen öğretmenmisin öğrenci mi

TİTAN.

80+ Platinum
Müdür yada müdür yardımcısına şikayet et sonra baktın olmuyor sende onla acımasızca dalga geç ama senle dalga geçtiğini kanıtlıycak bir delil elinde olsun ben dalga geçmiyorum vs. Derse diye

En İyi Cevap
3
Bu nasıl konu böyle içim darlandı eski filmler gibi. Hocam müdüre gidin bir konuşma yaparsa işe yarayabilir. En kötü ailesi okula geldiğinde ailesine durumu şikayet edin yüzleri kızarınca bir konuşma yaparlar veletle. Ayrıca benimde tanıdığım var öyle söylemeye utanıyorum insanlar torpil yaptırıyor :D

hayattan bi beklentin yoksa dal gitsin
Şakasız en iyi öneri.

Top Bottom