Silindi

Bu Ateiste özgü değil.
Bu her şeye uyarlanır.
Bunun adına ben cahillik diyorum.
Size tavsiyem basın engeli gitsin.
Kesinlikle bu sadece ateistlerde değil bazı müslümanlarda da kısaca cahil olan herkeste oluyor. Adam gidiyor ateistlere, hristiyanlara sövüyor adama abi niye sövüyorsn diyorum müslüman değil onlar diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle bu sadece ateistlerde değil bazı müslümanlarda da kısaca cahil olan herkeste oluyor. Adam gidiyor ateistlere, hristiyanlara sövüyor adama abi niye sövüyorsn diyorum müslüman değil onlar diyor
Abi müslüman birine bu yakışmaz diyorum adam hâlâ devam ediyor sen karışma diyor

Abi müslüman birine bu yakışmaz diyorum adam hâlâ devam ediyor sen karışma diyor
Ayet, hadis vs söylüyorum adam takmıyor. Sen ne biçim müslümansın o zaman, cidden bu şekil hangi dinden olursa olsun cahil insanlar oluyor. En iyisi onları hiç takmamak

Ayet, hadis vs söylüyorum adam takmıyor. Sen ne biçim müslümansın o zaman, cidden bu şekil hangi dinden olursa olsun cahil insanlar oluyor. En iyisi onları hiç takmamak
Hatta bırak dini.
Ülkede eğer sen karşındakki adamın fikrine katılmıyorsan bile gözünde böyle ineksin.
Bu siyasi , eğitimsel , gündelik yaşam vb.
Hatta admala yemek zevkiniz aynı olmasa bile adamın gözünde inekleşiyoruz böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,606
Üyeler
189,119
Son üye
akadirozturk05
Geri