Silindi

Böyle hiçbir vasfı olmayan suratsız aptalları görünce çıldırıyorum. Birader ne yaşadın da ghetto yaşam diye şarkı yapıyorsun? Daha geçen yayın açıp omegleden sağa sola sövüp tık alıyordun. Ne yani bu kadar kolay mı cidden ya? Ben başlıyorum yarın

Ne oldu ekmek almaya giderken ghettoya mı katıldı. Bunların halleri midemi bulandırıyor. 15 yaşında çocuk 1 yayıncı nın yanında parlıyor saçma işler yapıyor. Kendilerini çok başarılı sanmaları bana saçma gelen kısım.

kola iki faça atan semt abisi delikanlı kesiliyor şaka gibi bir devir. Bu çocuğun acilen psikolojik tedavi alması lazım içinde bulunduğu kafa yapısı hiç hayra alamet değil.

Türkiye de ünlü olmak ne kadar kolay :D Birisi zabaha kadar buradayız der ünlü olur, diğeri sırf omeglede önüne gelene küfür ettiği için ünlü olur. Bazıları orasını burasını açarak ünlü olur. Bazıları uzaktan çay koyabiliyor diye ünlü olur :D Komedi gibi ülkeyiz. Sırf geçip kendisinden 10-20 yaş büyüklere küfür edip erken yaşta sigara içtiği için komik olduğunu sanıyorlar ve ünlü yapıyorlar. Çok trajikomik bir olay.

beatin umarım yayınlama hakkı alınmıştır .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,599
Üyeler
191,131
Son üye
batuhan4503
Geri