silindi

Bende dedim ki o frekans farkının pratikte etkisi yok. Aynı 5600 ve 5600X arasındaki farkın ortalamaya vurunca %1 olması gibi
Sonuç itibariyle içinde %1 de olsa işlemci performansı daha iyi ve içerisinde dahili grafik işlemci bulunuyor fakat sistemde ekran kartı varken f/p dan dolayı almanın mantıklı olmadığını söyledim aynı fiyat olsa 5600g almak 5500 almaktan çok daha mantıklı

Sonuç itibariyle içinde %1 de olsa işlemci performansı daha iyi ve içerisinde dahili grafik işlemci bulunuyor fakat sistemde ekran kartı varken f/p dan dolayı almanın mantıklı olmadığını söyledim aynı fiyat olsa 5600g almak 5500 almaktan çok daha mantıklı
Doğrudur çokta aksini söylemedim. Sadece 3060 ile kullanacaklar için 5500 den farksız bir deneyim olacak dedim

Doğrudur çokta aksini söylemedim. Sadece 3060 ile kullanacaklar için 5500 den farksız bir deneyim olacak dedim
Evet dediğin gibi fiyat olarak hangisi mantıklıysa onu almak daha iyi hatta fiyattan biraz taviz vererek 5600g almak daha mantıklı çünkü satıp yükseltme olasılığı daha yüksek

Daha iyisi toplanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,518
Üyeler
198,577
Son üye
StonerR
Geri