Silver Stone PSU Alınır mı?

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
805
Bütçe
100
https://www.silverstonetek.com/product.php?pid=362&area=en#fgo-spec Letgo üzerinden 100 tl ye bu psu yu buldum. arkadaş uyguna veriyor. şuan platoon un 500 watt lık psu sunu kullanıyorum. platoon dan kurtulmak için alıyorum azıcık bile daha iyiyse alıcam direk. sizce iyi midir? 100 tl fiyatı tekrardan hatırlatayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@baltazar

https://www.silverstonetek.com/product.php?pid=362&area=en#fgo-spec Letgo üzerinden 100 TL ye bu psu yu buldum. arkadaş uyguna veriyor. şuan platoon un 500 watt lık psu sunu kullanıyorum. platoon dan kurtulmak için alıyorum azıcık bile daha iyiyse alıcam direk. sizce iyi midir? 100 TL fiyatı tekrardan hatırlatayım.

@baltazar
100 TL'ye alınır bence.
Edit: Akım koruması falan var diye alınır dedim yanılıyorsam kızgın atmadan anlatın lütfen.

Hocam 100 tl psudan hayır beklenmez.

Platton da iyi değil . Bi de psu kaç W ve sertifikası var mı? Linklere tıklamayı sevmem.
80 + sertifikası normalde 500 watt ama tek kanaldan 456 watt veriyor platoon ise 288 watt veriyor platoon da 500 watt platoon un sertifikası ve hiçbir koruması yok bildiğim kadarıyla. bu psu da ise
Over power protection
Over voltage protection
Short circuit protection
bu korumalar var.

platoon özellikleri:
500 watt olasına rağmen 288 watt veriyor
ne bir sertiika nede bir koruma var. özellikleri bu kadardı.

internetten baktım silver stone a çok kaliteli marka diyorlar.

80 + sertifikası normalde 500 watt ama tek kanaldan 456 watt veriyor platoon ise 288 watt veriyor platoon da 500 watt platoon un sertifikası ve hiçbir koruması yok bildiğim kadarıyla. bu psu da ise
Over power protection
Over voltage protection
Short circuit protection
bu korumalar var.

platoon özellikleri:
500 watt olasına rağmen 288 watt veriyor
ne bir sertiika nede bir koruma var. özellikleri bu kadardı.
Güvenilir satıcı ise alınabilir. Kötü marka değil de 100 tl bir Psu için az değil mi? Ve psu kaç yıllık sorabilir misiniz satıcıya. 3 yıldan fazla derse alma

ned
Güvenilir satıcı ise alınabilir. Kötü marka değil de 100 TL bir Psu için az değil mi? Ve psu kaç yıllık sorabilir misiniz satıcıya. 3 yıldan fazla derse alma
en sitesinden baktığımda 100.000 saatin üzerinde çalışma ömrü vaad ediyor. buda 11.4 yıla tekabül ediyor.

Hocam Bunla Kahrol Düşman AL sana Bombe Yaparsınız :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: RefX
Psu ve kasalara bu bütçeleri ayırmayı anlayamıyorum. Bu fiyat alacağınız PSU yasaklı kelime gibidir diyim , siz anlayın yani

Geri