Yardım Silverstone nasıl soğutucu markası

NOTFOUND

80+
Reaksiyon skoru
62
Iyi diye biliyorum ama o paraya daha kaliteli markalar var

Gayet iyi marka uzun yıllardır var olan kaliteli soğutucu ve PSU ları var alabilirsin

Corsair, Cooler Master gibi firmalardan aşa kalır yanı yok. Kısaca tam bir Corsair kalitesi olmasada Cooler Masterdan fan sesi olarak bence öne geçen bir firma. Performansı güzel firma üzmeyen bir firma zaten.

Eskiden de olan en iyi firmalardan zaten ve fiyatını en fazla hakeden sivi sogutmalari üretiyor kesinliklle alin ki bu Fiyatta da rakipsiz zaten tundra modelleri de coolermasterden iyidir.

Silverstone Tundra TD02 kullanıyorum.Hem çok uygun fiyata aldım hemde kutu içeriği olsun malzeme kalitesi olsun fan gücü olsun çok başarılı.Performans bakımında ise bir çok büyük markaya/modele kafa tutuyor(H100i ile aynı performans veriyor).Fakat benim aldığım modelde fanlar biraz jet motoru gibi çalışıyor, eğer sizde de böyle olursa BIOS üzerinden PWM moda alıp hangi sıcaklıkta fanların ne kadar hızda döneceğini ayarlayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak V200 kasası 360mm desteklemiyor diye biliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Silverstone Tundra TD02 kullanıyorum.Hem çok uygun fiyata aldım hemde kutu içeriği olsun malzeme kalitesi olsun fan gücü olsun çok başarılı.Performans bakımında ise bir çok büyük markaya/modele kafa tutuyor(H100i ile aynı performans veriyor).Fakat benim aldığım modelde fanlar biraz jet motoru gibi çalışıyor, eğer sizde de böyle olursa BIOS üzerinden PWM moda alıp hangi sıcaklıkta fanların ne kadar hızda döneceğini ayarlayın.

Ek olarak V200 kasası 360mm desteklemiyor diye biliyorum.
Önde 3 tane 12 m fan var onu söküp oraya takacağım öndeki fanlarıda tepe egsoz fan yapmak istiyorum 1 tane artıyor onuda arka egsoz fan yapmak istiyorum olmazmı

Ne mesela
Iyi diye biliyorum ama o paraya daha kaliteli markalar var
Ne mesela?

Son düzenleme:
Önde 3 tane 12 m fan var onu söküp oraya takacağım öndeki fanlarıda tepe egsoz fan yapmak istiyorum 1 tane artıyor onuda arka egsoz fan yapmak istiyorum olmazmı

Ne mesela

Ne mesela?
Dostum kasan max 280mm radyatör destekliyor. Fan desteği ile radyatör desteği farklı.
1588948754079.webp

Geri