Şimşek Bıçak Alınır mı?

Saturn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
999
lGRMnGm2MDc4A-h6.jpg
2,3 yıldır oynuyorum ama hiç bıçak almadım sadece bp bıçağı var.İlk ve son güzel sağlam bir bıçak almak istiyorum.Aklımds RGX karambit , RGX kelebek , Yağmacı karambit vardı markete gelirsem alacağım.Şimşek bıçağı inceleyeyim dedim baya güzel geldi ama sanki elde biraz küçük duruyor.Bu 4'ü arasından hangisini tercih ederdiniz? (Şahsi en güzel kelebek gözüküyor gibi)

Bence gerek yok çok şaşaalı

bıçak tercihi kişiye özel bir şey ben hiç sıkılmam belki sen 1 ayda sıkılırsın ama önerdiğin biçak varmı dersen kuronami bıçağı öneririm

önerin var mıdır hocam 4350vpye
Anomali kelebek olabilir birde yeni gelecek Minimal karambitte çok güzel gözüküyor oda olmadı sanırım en son iyon karambit derim.

bıçak tercihi kişiye özel bir şey ben hiç sıkılmam belki sen 1 ayda sıkılırsın ama önerdiğin biçak varmı dersen kuronami bıçağı öneririm
tek el birşeyler bakıyorum hocam çift el güzel gözükmüyor bana

Alıntıyı görüntüle 2,3 yıldır oynuyorum ama hiç bıçak almadım sadece bp bıçağı var.İlk ve son güzel sağlam bir bıçak almak istiyorum.Aklımds RGX karambit , RGX kelebek , Yağmacı karambit vardı markete gelirsem alacağım.Şimşek bıçağı inceleyeyim dedim baya güzel geldi ama sanki elde biraz küçük duruyor.Bu 4'ü arasından hangisini tercih ederdiniz? (Şahsi en güzel kelebek gözüküyor gibi)
ben seçeneğimi yağmacı karambitten yana yapardım. Neredeyse çoğu bıçakla oynadım, bi tek yağmacı karambit sıkmadı beni.

Alıntıyı görüntüle 2,3 yıldır oynuyorum ama hiç bıçak almadım sadece bp bıçağı var.İlk ve son güzel sağlam bir bıçak almak istiyorum.Aklımds RGX karambit , RGX kelebek , Yağmacı karambit vardı markete gelirsem alacağım.Şimşek bıçağı inceleyeyim dedim baya güzel geldi ama sanki elde biraz küçük duruyor.Bu 4'ü arasından hangisini tercih ederdiniz? (Şahsi en güzel kelebek gözüküyor gibi)
Karambit Al Reis Ben Karambit Alırdım

ulupence bicak alabilirsin.

bu simsek bicagin incelemesindeki ani renk degisimi ileride bas agritir ve rahatsiz eder gibime geliyor

bende suan rgx kelebek var, cok SIKICI bir skin kelebek animasyonlu skinler alma bence...

Özel harekat kelebeğim var Delipop hançeri kelebekten daha çok kullanıyorum öyle söyleyeyim.
Şimşek bıçak oldukça keyifli duruyor, Xenohunter tercih ederdim bunun yerine ancak beklememek için buda alınabilir.
Karambit CS'den yılların alışkanlığından mıdır nedir bilinmez ama asla sıkmayacak tek bıçak olacaktır, yada en geç sıkılacağın bıçak türüdür kuşkusuz.

İlk ve son güzel sağlam bir bıçak almak istiyorum.
RGX Çok kısa sürede sıkıyor. Yağmacı Karambit, Fatih Katana ( Kılıç Değil ! ) veya her hangi bir kelebek öneririm.

renkli şaşalı şeyler çok hoşuma gitmiyor, daha sade modeller daha iyi bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri