Saturn
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 999
Anomali kelebek olabilir birde yeni gelecek Minimal karambitte çok güzel gözüküyor oda olmadı sanırım en son iyon karambit derim.önerin var mıdır hocam 4350vpye
tek el birşeyler bakıyorum hocam çift el güzel gözükmüyor banabıçak tercihi kişiye özel bir şey ben hiç sıkılmam belki sen 1 ayda sıkılırsın ama önerdiğin biçak varmı dersen kuronami bıçağı öneririm
ben seçeneğimi yağmacı karambitten yana yapardım. Neredeyse çoğu bıçakla oynadım, bi tek yağmacı karambit sıkmadı beni.Alıntıyı görüntüle 2,3 yıldır oynuyorum ama hiç bıçak almadım sadece bp bıçağı var.İlk ve son güzel sağlam bir bıçak almak istiyorum.Aklımds RGX karambit , RGX kelebek , Yağmacı karambit vardı markete gelirsem alacağım.Şimşek bıçağı inceleyeyim dedim baya güzel geldi ama sanki elde biraz küçük duruyor.Bu 4'ü arasından hangisini tercih ederdiniz? (Şahsi en güzel kelebek gözüküyor gibi)
Karambit Al Reis Ben Karambit AlırdımAlıntıyı görüntüle 2,3 yıldır oynuyorum ama hiç bıçak almadım sadece bp bıçağı var.İlk ve son güzel sağlam bir bıçak almak istiyorum.Aklımds RGX karambit , RGX kelebek , Yağmacı karambit vardı markete gelirsem alacağım.Şimşek bıçağı inceleyeyim dedim baya güzel geldi ama sanki elde biraz küçük duruyor.Bu 4'ü arasından hangisini tercih ederdiniz? (Şahsi en güzel kelebek gözüküyor gibi)
RGX Çok kısa sürede sıkıyor. Yağmacı Karambit, Fatih Katana ( Kılıç Değil ! ) veya her hangi bir kelebek öneririm.İlk ve son güzel sağlam bir bıçak almak istiyorum.
anomali kelebek önerimkelebek veya karambit al
renkli şaşalı şeyler çok hoşuma gitmiyor, daha sade modeller daha iyi benceAlıntıyı görüntüle 2,3 yıldır oynuyorum ama hiç bıçak almadım sadece bp bıçağı var.İlk ve son güzel sağlam bir bıçak almak istiyorum.Aklımds RGX karambit , RGX kelebek , Yağmacı karambit vardı markete gelirsem alacağım.Şimşek bıçağı inceleyeyim dedim baya güzel geldi ama sanki elde biraz küçük duruyor.Bu 4'ü arasından hangisini tercih ederdiniz? (Şahsi en güzel kelebek gözüküyor gibi)