Yardım Şimşek etkili H1 Önerisi

Melikhan

80+
Reaksiyon skoru
57
Öncelikle selamlar, kısalarıma Niken alacağım. Uzunlara şimşek etkili, selektör yapınca ben buradayım/birader yol verir misin diyen ampul arıyorum. Apexi önerir misiniz uzunlar için?

arkamdan böyle gelenlere öyle bir sövüyorum ki

Hocam deliler gibi atacağım demiyorum, bir iki kez atarım yol vermezse korna eşliğinde sollarım. (acil durumlarda)

Anladım fakat bir iki defa atılan selektörün aşırı derece rahatsız edeceğini düşünmüyorum, tık tık diye atılırsa tabi. Selektörü uzunlara geçmiş gibi basılı tutanlara bende ayar oluyorum :D

Öncelikle tüm ledler şimşek etkilidir en ucuzu da en pahalısıda neden ledin dna sı gereği tepkime süresi kısa olduğu için anında yanar bu bi seçme özelliği değildir ledde, öncelikle led alırken csp çip li olanları almalısın diğerleri cob leddir ve Kalitesizdir lüx değerleri halojen Ampülden bile kötüdür, söylediğin markalar cob led yani kaliteli değildir,

fiyat performans olarak alınacak marka Joyecar dır çok daha kaliteli ledler istiyorsan 1000 ₺.ları geçmen gerekir onun dışında

Kısaya da uzuna da Joyecar tavsiye ederim 2 yıl garantili diğerleri çoğu 1 yıldır,

Inwells CSP ledli hocam(Inwells Xtreme), Nikeni kesin alacağım fakat başka ne alacağım bilmiyorum...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,545
Üyeler
187,696
Son üye
9Duce
Geri