boy kilo kaçyaşım 14 max 30-35 şınav çekebiliyorum sayıyı nasıl arttırabilirim bir sette 50 60 tane çekebilmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
fena deil haaa. 30-35yaşım 14 max 30-35 şınav çekebiliyorum sayıyı nasıl arttırabilirim bir sette 50 60 tane çekebilmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
antrenmandan önce kafein alıyım vb alışkanlığım yok bir fincan kahve içersem etkisi olur sanırımfena deil haaa. 30-35
Her şınav setinde 1 veya 2 tane tekrar arttır. bugün 35 tane ise 2 gün sonra 36 tane çekmeye çalış. Zamanla üstüne koya koya git aga
disiplinli bir şekilde her gün 1-2 koyup yaparsan rahat rahat arttırırsın 65 kilolarada çıkabilirsin düzenli spor yaparsanyaşım 14 max 30-35 şınav çekebiliyorum sayıyı nasıl arttırabilirim bir sette 50 60 tane çekebilmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Alacağın besin ne olmalı yada olmamalı. onun hakkında bir şey söyleyemem ama.antrenmandan önce kafein alıyım vb alışkanlığım yok bir fincan kahve içersem etkisi olur sanırım
yarın 36 girelim o zaman
sınav senesi olunca her gün fırsat olmuyo ama 1 ay sonra devam ederim her gündisiplinli bir şekilde her gün 1-2 koyup yaparsan rahat rahat arttırırsın 65 kilolarada çıkabilirsin düzenli spor yaparsan
incline, decline, pike varyasyonlarınıda ekle o haldesınav senesi olunca her gün fırsat olmuyo ama 1 ay sonra devam ederim her gün
kanka benim de sınav senem ama bu bizim bahanemiz. 30 şınav geçmen 5 dakikanı almıyor zaten çok kısa bir zamanda çekebiliyorsun şınavı. her gece yatağa girmeden yatağın önünde çeksen yine olursınav senesi olunca her gün fırsat olmuyo ama 1 ay sonra devam ederim her gün
yaşlık değil güçlendikçe artacak çekmeye devamyaşım 14 max 30-35 şınav çekebiliyorum sayıyı nasıl arttırabilirim bir sette 50 60 tane çekebilmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?