öylebirişte
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
vereceğiz inşallah :dAynı sorun bende de var kanka
geçen sene eylülde 173 boy 62 kilo
şimdi boy 177 kilo 85
vereceğiz inşallah :dAynı sorun bende de var kanka
geçen sene eylülde 173 boy 62 kilo
şimdi boy 177 kilo 85
valla ben gym düşünüyodum geçen hafta kendime bakmıyorum diye birinden laf yemiştim fakat yks ile ikisi beraber de olmuyo yaza nasipte varsavereceğiz inşallah :d
sen yine yavaş almışsın knk. ben temmuzdan bu yana yaklaşık 15 kilo aldım. işin sonu pek hayırlı bi yere gitmiyor benimki anlayacağın :d bende inşallah şu kiloyu sabit tutabilirsem iyi olacakta tutulmuyorda.valla ben gym düşünüyodum geçen hafta kendime bakmıyorum diye birinden laf yemiştim fakat yks ile ikisi beraber de olmuyo yaza nasipte varsa
dayı yavaş alsam ne olacak kızlar bile mabadıma laf atıyosen yine yavaş almışsın knk. ben temmuzdan bu yana yaklaşık 15 kilo aldım. işin sonu pek hayırlı bi yere gitmiyor benimki anlayacağın :d bende inşallah şu kiloyu sabit tutabilirsem iyi olacakta tutulmuyorda.
umarım veririzde eskisinden de iyi görünürüz.dayı yavaş alsam ne olacak kızlar bile mabadıma laf atıyo
İnş hocam yoğun tempoda çalıştığımızdan acıkıyoruz yemek yiyince de hareket olmadığından da yağ depoluyoruzumarım veririzde eskisinden de iyi görünürüz.
evet hareketsizlik başa bela, kilo aslında o kadar umrumda değil ama çevreden gelen tepkiler yüzünden bi rahatsızlık duyuyorum. ha bi de üçlü hanelere çıkmakta istemem. hem sınav stresi hemde kilo stresi çekmek istemiyorum ama bişekilde takılıyor insnaın aklına.İnş hocam yoğun tempoda çalıştığımızdan acıkıyoruz yemek yiyince de hareket olmadığından da yağ depoluyoruz
kanka üç haneye çıkarsam ben depresyona girerim galiba. 9 da cılızım diye ağlıyordum mezun senesi düştüğüm hallere bakevet hareketsizlik başa bela, kilo aslında o kadar umrumda değil ama çevreden gelen tepkiler yüzünden bi rahatsızlık duyuyorum. ha bi de üçlü hanelere çıkmakta istemem. hem sınav stresi hemde kilo stresi çekmek istemiyorum ama bişekilde takılıyor insnaın aklına.
ben de 9da 58-59 kilo falandım. şimdi 3 hanelere merdiven dayadım. umarım olmam yoksa gerçekten kilomu da aşırı dert edinmek istemiyorum bu dönemde. yinede bu düşünce bile beni strese sokuyor. ve cidden insan eski zayıf fit halini arıyor.kanka üç haneye çıkarsam ben depresyona girerim galiba. 9 da cılızım diye ağlıyordum mezun senesi düştüğüm hallere bak
Ulan eskilere götürdün beni 9 10 da ciğersizdim bildiğin 50 55 kilo civariydim aşırı hareketliydim. halısahada her yere koşardim şimdi mabadımı kaldıracak halim yok...ben de 9da 58-59 kilo falandım. şimdi 3 hanelere merdiven dayadım. umarım olmam yoksa gerçekten kilomu da aşırı dert edinmek istemiyorum bu dönemde. yinede bu düşünce bile beni strese sokuyor. ve cidden insan eski zayıf fit halini arıyor.
ben 9da zayıftım. 10. sınıfta 65 kilo olmuştum ve kendimi aşırı kilolu hissediyordum. o ara boy 177 falandı bi de. yani normaldim. o zamanki halim şimdi beni görse delirir herhalde. 10. sınıfı 70 ile bitirmiştim. yazın hareketten olsa gerek geri vermiştim kiloyu. şimdi ise 90 kiloyum :d eski halimi mumla arıyorum.Ulan eskilere götürdün beni 9 10 da ciğersizdim bildiğin 50 55 kilo civariydim aşırı hareketliydim. halısahada her yere koşardim şimdi mabadımı kaldıracak halim yok...
YKS işi bitsin bouna bir gireyim vücut yapacam valla yazın kafaya koydumben 9da zayıftım. 10. sınıfta 65 kilo olmuştum ve kendimi aşırı kilolu hissediyordum. o ara boy 177 falandı bi de. yani normaldim. o zamanki halim şimdi beni görse delirir herhalde. 10. sınıfı 70 ile bitirmiştim. yazın hareketten olsa gerek geri vermiştim kiloyu. şimdi ise 90 kiloyum :d eski halimi mumla arıyorum.
ben vücuttan ziyade normal bir görünüme kavuşsam yeterli. o kadar hızlı aldımki kıyafetim kalmadı giyecek :/YKS işi bitsin bouna bir gireyim vücut yapacam valla yazın kafaya koydum