Hallolur hocam sınavı bi atlatalımdaben vücuttan ziyade normal bir görünüme kavuşsam yeterli. o kadar hızlı aldımki kıyafetim kalmadı giyecek :/
Hallolur hocam sınavı bi atlatalımdaben vücuttan ziyade normal bir görünüme kavuşsam yeterli. o kadar hızlı aldımki kıyafetim kalmadı giyecek :/
aynen inşallah hedeflerimize ulaşırız.Hallolur hocam sınavı bi atlatalımda
zaten o kadar abur cubur yemiyorum ama belki okulda hamur işi çok yiyor olabilirim ama geçen senelerdede bu kadar yerdim.abur cuburu ve hamur işini kes bol su iç oturduğun yerden kilo verirsin
yaktıgından az yersen almazsın canım kardeşimBu sene sınav senem ondan ötürüde iyice hareketsizim ve evden çok çıkmıyorum yani okul olmasa hiç çıkmayacağım o derece. temmuz başından beri düzenl olarak ders çalışıyorum boyum 182 ve temmuzda kilom 75 falandı. öyle hızlı almışımki şu an 89-90 kiloyum. stresten dolayı da biraz fazla yiyorum sanırsam. bu gidişle sınav sonrası duba gibi olucam(ztn oldum gibi) :d. nası durdururuz bu kiloyu arkadaşlar. sınav senesi kilo alan tek ben değilim di mi :d
siz ne kadar aldınız ve verdiniz?
6000 adım atıyorum günde ortalama yani az mı çok mu bilmiyorum ama yine de çok yememeye çalışıyorum. ama gel görki alıyorum. zaten geçen seneler de bu aralar kilo alırdım ama bu kadar deildi.yaktıgından az yersen almazsın canım kardeşim
dediğin gibi sıfır hareket bi yaşamın varsa aldıgın kalorini, yediğin besinleri ona göre ayarla, spor yapamıyorsan en azından bunu yap
siz ne kadar aldınız? cidden bol su işe yarar mı?ben de sınav senemdeyim yazın zaten kilo almıştım ama son 2-3 ayda ekstra kilo aldım.
şu aralar şişkinliğimi bol su içerek ve yemeyerek atmaya çalışıyorum. Biraz daha iyi oldum gibi.
ben ne kadar aldığıma bakmadım kendimi üzmemek için ama yağ oranımla beraber kilomun da arttığını söyleyebilirim.siz ne kadar aldınız? cidden bol su işe yarar mı?
6k adım attın diye kilo almayacaksın diye bi kaide yok6000 adım atıyorum günde ortalama yani az mı çok mu bilmiyorum ama yine de çok yememeye çalışıyorum. ama gel görki alıyorum. zaten geçen seneler de bu aralar kilo alırdım ama bu kadar deildi.