Neler Yeni

Sınav senesi ve kilo

Rainzbl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Fatih Ersin
abur cuburu ve hamur işini kes bol su iç oturduğun yerden kilo verirsin

boyum 183 1 sene önce 91 kiloydum bunun sebebi hareketsizdim ve çok yiyordum şu an 76 kiloyum aldığın kilolardan kurtulmanın tek yolu hareketli olmak ve az yemek bi yere gideceksen erkenden çıkıp yürüyerek gideceksin diyet yapacaksın sınava hazırlandığın için çık arkadaşlarınla gez evde durma diyemem ama hareket edicek vakit yaratmalısın
okul çıkışı dershaneye yürüyorum ordan da eve geliyorum ama çok uzak mesafe değil. onun dışında haftasonu da evden çok çıkmıyorum. nadiren arkadaşlarla buluşuyoruz

aakif

80+ Bronze
okul çıkışı dershaneye yürüyorum ordan da eve geliyorum ama çok uzak mesafe değil. onun dışında haftasonu da evden çok çıkmıyorum. nadiren arkadaşlarla buluşuyoruz
7 24 sınava çalışmıyosan ya arkadaşlarınla geziceksin ya da yürüyüş yapacaksın bisiklet de sürebilirsin sınavdan sonra hallederim diyip geçmeni tavsiye etmem ne kadar çok kilo alırsan o kadar zorlaşıcak

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Bu sene sınav senem ondan ötürüde iyice hareketsizim ve evden çok çıkmıyorum yani okul olmasa hiç çıkmayacağım o derece. temmuz başından beri düzenl olarak ders çalışıyorum boyum 182 ve temmuzda kilom 75 falandı. öyle hızlı almışımki şu an 89-90 kiloyum. stresten dolayı da biraz fazla yiyorum sanırsam. bu gidişle sınav sonrası duba gibi olucam(ztn oldum gibi) :d. nası durdururuz bu kiloyu arkadaşlar. sınav senesi kilo alan tek ben değilim di mi :d
Abur cubur ve karbonhidratı azaltmalısın spor yapacak vaktin yok

7 24 sınava çalışmıyosan ya arkadaşlarınla geziceksin ya da yürüyüş yapacaksın bisiklet de sürebilirsin sınavdan sonra hallederim diyip geçmeni tavsiye etmem ne kadar çok kilo alırsan o kadar zorlaşıcak
7/24 çalışmıyorum knk ama gezecek dolaşacak zamanımda haftasonu hariç çok az.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam azcık kıs veya yediğin düzeyde yemeye devam et sabret yazın vermek için bol zamanın olacak
ben öyle çok yediğimide düşünmüyorum ama hareketsizlikten midir neydense artık aldık bişekilde

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bende de mezun senemde olmuştu, sonrasında normal gündelik düzene oturunca verdim fazlalıkları

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
sence ben napayım sınavdan sonra mı yoksa şimdi kontrole mi alayım
Şimdi ne yaparsan yap yine de bir artış olacaktır, ama eğer fast food ve aburcubur tüketiyorsan onları kesmen gerek.

don carlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
ms
Aynı sorun bende de var kanka :D
geçen sene eylülde 173 boy 62 kilo
şimdi boy 177 kilo 85

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR