okul çıkışı dershaneye yürüyorum ordan da eve geliyorum ama çok uzak mesafe değil. onun dışında haftasonu da evden çok çıkmıyorum. nadiren arkadaşlarla buluşuyoruzboyum 183 1 sene önce 91 kiloydum bunun sebebi hareketsizdim ve çok yiyordum şu an 76 kiloyum aldığın kilolardan kurtulmanın tek yolu hareketli olmak ve az yemek bi yere gideceksen erkenden çıkıp yürüyerek gideceksin diyet yapacaksın sınava hazırlandığın için çık arkadaşlarınla gez evde durma diyemem ama hareket edicek vakit yaratmalısın
7 24 sınava çalışmıyosan ya arkadaşlarınla geziceksin ya da yürüyüş yapacaksın bisiklet de sürebilirsin sınavdan sonra hallederim diyip geçmeni tavsiye etmem ne kadar çok kilo alırsan o kadar zorlaşıcakokul çıkışı dershaneye yürüyorum ordan da eve geliyorum ama çok uzak mesafe değil. onun dışında haftasonu da evden çok çıkmıyorum. nadiren arkadaşlarla buluşuyoruz
bende öyle yapmayı düşünüyorum ama sınava kadar daha da alacağım belli hatta keisn üç hanelere çıkarım. ondan bi şekil sabitlemem lazım. şu an zayıflamasamda olur ama sabit tutmam gerek.Bi şey olmaz, sınavdan sonra hareketi sporu arttırırsın.
Abur cubur ve karbonhidratı azaltmalısın spor yapacak vaktin yokBu sene sınav senem ondan ötürüde iyice hareketsizim ve evden çok çıkmıyorum yani okul olmasa hiç çıkmayacağım o derece. temmuz başından beri düzenl olarak ders çalışıyorum boyum 182 ve temmuzda kilom 75 falandı. öyle hızlı almışımki şu an 89-90 kiloyum. stresten dolayı da biraz fazla yiyorum sanırsam. bu gidişle sınav sonrası duba gibi olucam(ztn oldum gibi) :d. nası durdururuz bu kiloyu arkadaşlar. sınav senesi kilo alan tek ben değilim di mi :d
7/24 çalışmıyorum knk ama gezecek dolaşacak zamanımda haftasonu hariç çok az.7 24 sınava çalışmıyosan ya arkadaşlarınla geziceksin ya da yürüyüş yapacaksın bisiklet de sürebilirsin sınavdan sonra hallederim diyip geçmeni tavsiye etmem ne kadar çok kilo alırsan o kadar zorlaşıcak
ben öyle çok yediğimide düşünmüyorum ama hareketsizlikten midir neydense artık aldık bişekildeHocam azcık kıs veya yediğin düzeyde yemeye devam et sabret yazın vermek için bol zamanın olacak
sence ben napayım sınavdan sonra mı yoksa şimdi kontrole mi alayımBende de mezun senemde olmuştu, sonrasında normal gündelik düzene oturunca verdim fazlalıkları
Şimdi ne yaparsan yap yine de bir artış olacaktır, ama eğer fast food ve aburcubur tüketiyorsan onları kesmen gerek.sence ben napayım sınavdan sonra mı yoksa şimdi kontrole mi alayım
fast food tüketmiyorum sadece biraz abur cubur o da çok değil. sence kaç kilo olurum sınav sonrası? sen ne kadar aldın toplamdaŞimdi ne yaparsan yap yine de bir artış olacaktır, ama eğer fast food ve aburcubur tüketiyorsan onları kesmen gerek.