Neler Yeni

SINAVLAR ERTELENDİ

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Çalışmadan elde ettiğin şey, hayatında ne işine yarayacak?
Fonksiyonlar ne işime yarayacak
veya binom
veya hücrenin nasıl bölündüğü
veya bişey kaç mol olduğu

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Hocam iyi de tembellik eden kendine eder, sınavın daha sonraki bir tarihe ertelenmesi daha doğru bir karar olur.
Çalışan da emeğinin karşılığını asıl sınav olan YKS'de alır.
Ağlamak yerine çalışsınlar aga. Boş boş tweet okuyacaklarına, açıp kitap okusalar, sınavlara hazır olacaklar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya binom
Ben hepsini kullanıyorum. Fonksiyon, binom, logaritma, trigonometri, türev, integral. Hepsi işime yarıyor mesleğimde. Şimdi de sınavlarından yüksek not almana yarayacak.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,029
İsim
Batuhan Divrik
Genelleme yapamazsın ki.
280k kişinin hepsimi böyle?
Evden çıkmaya korkan annesine bulaştırma korkusuyla bu hashtagi açan 1 kişi bile olamaz mı?
Ayrıca istifa istemelerinde bir sakınca da yok
Sonuçta süreç rezalet ötesi yönetilmedi mi?
Genelleme ne demek hocam ? 280K arasından 140 150k bunu yapan varsa genelleme çok rahat yapılır demek. Ben her iddiaya da girerim ki ondan korkan değil tembellik eden en az 200 K var :)
veya binom
İleride ne okumak istiyorsunuz acaba ?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Genelleme ne demek hocam ? 280K arasından 140 150k bunu yapan varsa genelleme çok rahat yapılır demek. Ben her iddiaya da girerim ki ondan korkan değil tembellik eden en az 200 K var :)

Bilmiyorum
Ama şahsi fikrim ne okuyacaksam onun hakkında dersler görmem
mesela Tarih veya Coğrafya ile ilgili olmayacağı kesin o yüzden bu dersleri almama sinir oluyorum

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Genelleme yapamazsın ki.
280k kişinin hepsimi böyle?
Evden çıkmaya korkan annesine bulaştırma korkusuyla bu hashtagi açan 1 kişi bile olamaz mı?
Ayrıca istifa istemelerinde bir sakınca da yok
Sonuçta süreç rezalet ötesi yönetilmedi mi?
Evet, kötü yönetildi ama bunun kararını verecek olan kişi tek başına Ziya Selçuk değil. Cumhurbaşkanı RTE bile tek başına bir karar alamıyor, siz bütün suçu bir adama yüklüyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Kazım Halil
Ağlamak yerine çalışsınlar aga. Boş boş tweet okuyacaklarına, açıp kitap okusalar, sınavlara hazır olacaklar.
Bakınız anlamadığınız nokta şu, sınava girecek kesimin bir kısmı 2 aylık konudan sınav oldu şimdiki iptal isteyen kesim ise 1 dönemlik konudan sınav olacak. Burada haksızlık doğuyor ve belli başlı hedefi olan kimselerin zoruna gidiyor. Eğer herkese eşit şartlarda bir sınav yapılacak olsaydı ne ala.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Bilmiyorum
mesela Tarih veya Coğrafya ile ilgili olmayacağı kesin o yüzden bu dersleri almama sinir oluyorum
Tarih ce Coğrafya istemiyorsan, ya sayısal ya eşit ağırlık okuyacaksın ki ben senin eşit ağırlık okuyacağını düşünmüyorum. Saydığın her şey sayısal bölümlerde bilmen gereken şeyler.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4

Orada haklı olan 1 kişi bilr varsa sen laf atma hakkına sahip değilsin.
Gerçi bunu yakın çevrenizdeki biri ya da kendiniz hissetmeden anlayamazsınız.
3 milyon öğrencinin 2 hafta boyunca içiçe durması nasıl bir sorun farkında değilmisiniz?
Mesele burda uyuşuk öğrencilerin açtığı tag değil.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,029
İsim
Batuhan Divrik
Bilmiyorum
Atatürk'ün bir lafı var biliyor musun Tarihini bilmeyen bir millet yok olmaya mahkumdur...

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Evet, kötü yönetildi ama bunun kararını verecek olan kişi tek başına Ziya Selçuk değil. Cumhurbaşkanı RTE bile tek başına bir karar alamıyor, siz bütün suçu bir adama yüklüyorsunuz.
Rte bile tek başına karar alamıyor😀
Tamam abi

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,160
İsim
Musa
Evet öğrenciler durmuyor, sınavların iptal olmaması ve belirsizlik ortamı öğrencileri fazlasıyla gerdi. Bu seferde #ziyaselcukistifa trend 1.Alıntıyı görüntüle
Çok terbiyesizce ve boş bir şey. Sınav yapılmasın etiketini atarsın anlarımda istifa etmesini istemek niye yani?
Sorsan bu etiketi atanlara çoğu niye istediğini bilmez. Yazık..

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Arkadaşlar devam eden yaşam sürecinde sınıf yoğunlu gibi yoğunluklar çoğu meslekte yaşanıyor ve bunlar sizin benim anne babalarımuz da olabilir bu nedenle sınavların belirli bölgelere veya belirli sınıf paylaştırması yapılarak bizlerin sınavlardan mahrum kalmaması gerekiyor hele ki lise öğrencileri çünkü YKS gibi büyük sınava etki edecek puanlar bunlar eğer şuan sınav uygulanmaz ise ileride daha zor gelicektir eminim

Top Bottom