Bilmiyorum paşa paşa gir ecükOrtaokulların suçu ne aga
evet son güne kadar konu vermeyen hocalarına selam olsun böyle 1 şey yapılmazbi bakın ertelendimi ben hocalara sordum ama daha tam bi cevap yok
9, 10 ve 11'inci sınıflarda yüz yüze sınavlar ertelendi
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan açıklamaya göre hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart Pazartesi gününden itibaren başlatılması planlanan sınavları, 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yapılmaya başlanacak.www.sozcu.com.tr
bi bakın ertelendimi ben hocalara sordum ama daha tam bi cevap yok
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan açıklamaya göre hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart Pazartesi gününden itibaren başlatılması planlanan sınavları, 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yapılmaya başlanacak.www.sozcu.com.tr
Ya olm konularınız kolay gene hocalarınızda kolay sorarOrtaokulların suçu ne aga
biz bugün olşduk sınav bu hafta ful sınav haftasıydı ve matematikte hiçbir konuyu vermemişti hoca sonra son gün yani öğlen verişti iyi oldu buevet son güne kadar konu vermeyen hocalarına selam olsun böyle 1 şey yapılmaz
EVET.bi bakın ertelendimi ben hocalara sordum ama daha tam bi cevap yok
8.Sınıfta iken = Bu soruları yapan bordo berelidirYa olm konularınız kolay gene hocalarınızda kolay sorar
ne ne suçu biz daha yeni sınavlara girdik bu 2. sınavlar siz daha sınavlara girmediniz biz üst üste olacaktıkOrtaokulların suçu ne aga
Ya her şey sınav mı aga evde 2 tane yaşlı var dışarı çıkmıyorum korona bulaştırırsam korona olurlar diye korkuyorum annen babam sigara içiyorlar kalıcı hasar oluşabilir sınav problem değil aga anlayın şunu biYa olm konularınız kolay gene hocalarınızda kolay sorar
aynı ben8.Sınıfta iken = Bu soruları yapan bordo berelidir
Lgs de = Lan bu ne olm
9.Sınıfta = Keşke 8.sınıf kadar kolay olsaydı
Aga sorun sınav değil anlayın artıkne ne suçu biz daha yeni sınavlara girdik bu 2. sınavlar siz daha sınavlara girmediniz biz üst üste olacaktık