Rennes
80+ Gold
Dahası
Naylon branda mı istedin?MARLON BRANDO HATRINA İPTAL ET ŞU SINAVLARI
Naylon branda mı istedin?MARLON BRANDO HATRINA İPTAL ET ŞU SINAVLARI
19 Mayıs'a kadar kapanma olacak işte bayramla. En erken 24 Mayıs oluyor sınavlar için. 3 hafta da ona verseler haziranı ortalıyor, YKS geliyor LGS çoktan geçiyor.Bayram tatili var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
True.
Sizin bu konuyu açmanız gayet güzel bir karar ben bunu eleştirmedim bazı kişiler böyle konuları görünce direkt olarak çalışmayı bırakıyorlar ben onlara bilgilendirme yaptımKonuyu açma amacım bilgilendirmek. Çalışmayı bırakmak kendi mesuliyetlerinde. Tweet'i atan da Ziya Selçuk'un kendisi.
evetSite güvenilir mi bu arada?
erteleyip erteleyip durucaklar en sondada iptal edicekler benceBen dahil ülkenin %25'i 2. sınavları oldu, notları sileceklerini de hiç ama hiç sanmıyorum.
Bence iptal olmaz, yine erteleyeceklerdir. İptal olursa da bu sefer sınav olanlar hırçınlaşacak.
Hocam nasılsınız?
uykudan yeni uyandım gözlerimi yeni açıyorum bi baktım öğrenciler isyan çıkartıyor benimde başım ağrıdı bari böyle bişey yazayımda sussunlar dedim.Hocam nasılsınız?
Twitterda varAçıklamayı nereye yapmış ?
İnstagram hesabında falan yok
hocam kesin iptal olur demi kendimi oyunlara gömücem sonra tak sınav olmasın kalmayak ortada :d19 Mayıs'a kadar kapanma olacak işte bayramla. En erken 24 Mayıs oluyor sınavlar için. 3 hafta da ona verseler haziranı ortalıyor, YKS geliyor LGS çoktan geçiyor.
Benim Twitter yok abe sağolasınTwitterda var
Buyrun Ester Hanım
Öyle yapma , belli olmazhocam kesin iptal olur demi kendimi oyunlara gömücem sonra tak sınav olmasın kalmayak ortada :d