Öyle bir şey çok zor konular zaten neredeyse bitti.Okullar temmuzda kapanacak diye biliyorum.
Haziranda sınav yapmazlar.Ben dahil ülkenin %25'i 2. sınavları oldu, notları sileceklerini de hiç ama hiç sanmıyorum.
Bence iptal olmaz, yine erteleyeceklerdir. İptal olursa da bu sefer sınav olanlar hırçınlaşacak.
Silinirse biraz kötü olacak, 2. dönem ile yükseltmiştim diploma notunu, sağlık olsun.Haziranda sınav yapmazlar.
Hırçınlaşanlar da sakinleşir artık zamanla.
Devamı zornhub'ta.Abi benim anlamadığım "onu ayrıca görüşeceğiz" ne demek, iyice oyuncağa döndük
İlk dönem yüksekse zaten çok takma. Ben belki de olsa 92 civarına çıkartırdım.Silinirse biraz kötü olacak, 2. dönem ile yükseltmiştim diploma notunu, sağlık olsun.
Kabinede iptal konuşulacak diyor işte.Abi benim anlamadığım "onu ayrıca görüşeceğiz" ne demek, iyice oyuncağa döndük
o ne zamanKabinede iptal konuşulacak diyor işte.
ah be ustaSilinirse biraz kötü olacak, 2. dönem ile yükseltmiştim diploma notunu, sağlık olsun.
umarım iyi haber alırız be ustaPazartesi.
O manada söylemiştir inşallahİlk dönem yüksekse zaten çok takma. Ben belki de olsa 92 civarına çıkartırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kabinede iptal konuşulacak diyor işte.
Şimdi böyle konuları görüp çalışmayı bırakanlar kesinlikle olur arkadaşlar çalışmayı bırakmayın burası Türkiye her an her şey olabilirEvet beklediğim gibi oldu, bakan bugün attığı bir tweet ile ima etti bence yeterince.
#lisedebence ile TW'de görüşlerinizi yazın bakacaklardır ama uygularlar mı bilmem.
Hadi hayırlı olsun.
Bakan Selçuk: "Sınav İptalini Ayrıca Görüşeceğiz"
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabı üzerinden öğrencilere seslendi. Selçuk, "Gençler, burada mısınız? Liselerle ilgili bir çalışma için soru ve önerilerinize ihtiyacımız var. #lisedebence etiketiyle soru ve önerilerinizi paylaşın" dedi.www.mebpersonel.com
True.Şimdi böyle konuları görüp çalışmayı bırakanlar kesinlikle olur arkadaşlar çalışmayı bırakmayın burası Türkiye her an her şey olabilir
Konuyu açma amacım bilgilendirmek. Çalışmayı bırakmak kendi mesuliyetlerinde. Tweet'i atan da Ziya Selçuk'un kendisi.Şimdi böyle konuları görüp çalışmayı bırakanlar kesinlikle olur arkadaşlar çalışmayı bırakmayın burası Türkiye her an her şey olabilir