Neler Yeni

Sınavları yazılıları netlerimi çok kafama takıyorum. Lütfen yardım edin.

Green MAN

80+ Bronze
Artık nerdeyse hastalık derecesinde oldu bu durum. Ne kadar çalışırsam çalışayım yetmeyecekmiş gibi hissediyorum. TYT Netim 45-50'lerde daha (12.sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim). O Kadar çalışmama rağmen netlerim yükselmiyor. Okul sınavları ayrı bir dert, içimde çok kötü bir his var, hiç iyi hissetmiyorum. Ailem sürekli kavga ediyor. Bundan sonra kafama takmayacağım her şey olacağına varır dedikten 2 dakika sonra yine sınavları düşünürken buluyorum kendimi. Ya yetişmezse? Biliyorum belki önemsiz bir konu sınav ama ne bileyim yaa. Yardım edin ne yapabilirm rahatlamak için. Tek istediğim mutlu olup rahat hissetmek.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,042
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Artık nerdeyse hastalık derecesinde oldu bu durum. Ne kadar çalışırsam çalışayım yetmeyecekmiş gibi hissediyorum. TYT Netim 45-50'lerde daha (12.sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim). O Kadar çalışmama rağmen netlerim yükselmiyor. Okul sınavları ayrı bir dert, içimde çok kötü bir his var, hiç iyi hissetmiyorum. Ailem sürekli kavga ediyor. Bundan sonra kafama takmayacağım her şey olacağına varır dedikten 2 dakika sonra yine sınavları düşünürken buluyorum kendimi. Ya yetişmezse? Biliyorum belki önemsiz bir konu sınav ama ne bileyim yaa. Yardım edin ne yapabilirm rahatlamak için. Tek istediğim mutlu olup rahat hissetmek.
AYT netin kaç?
Hangi bölüme gitmek istiyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
emir kara
11.sınıfım aynısı dert herkeste var üstüne ben sana kişisel öneri yapamam yani herkes böyle o böyle o da senin gibi dersem için rahatlanır ki öyle zaten bi tek sen de bu durum yok ve günde kendini yormayacak şekilde ve mantıklı ders çalışman lazım yani mantıklı ders çalışmak > saatlerce ders çalışmak diyebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Arda Çetin
Mesela arada yürüyüş yap, bir hobin olsun seni rahatlatacak. Yks tabii önemli ama elinden geleni yap aga gerisini Allaha bırak aynı şeyi ben de 8de yaşadım elimden geleni yaptım gerisine takılmadım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,042
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Daha hiç AYT Denemesi çözmedim.
Eşit Ağırlıkta ilk 20-30K (Bilmiyorum fazla bir şey mi istiyorum)
Matematik yapabiliyor musun? Tyt ve 11 matematiğin nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
emir kara
Mesela arada yürüyüş yap, bir hobin olsun seni rahatlatacak. Yks tabii önemli ama elinden geleni yap aga gerisini Allaha bırak aynı şeyi ben de 8de yaşadım elimden geleni yaptım gerisine takılmadım
Elinden gelen bazen olmuyor ama ben bu düşünceyle düşük aldığım sınav notlarım oldu. Bazen ter akıtacak kadar ders çalışmak lazım.

Green MAN

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Matematik yapabiliyor musun? Tyt ve 11 matematiğin nasıl?
TYT Kolay denemelerde 13-15 arası zor denemelerde ise 9-10 tane net oluyor genelede.
Salı günü matematik yazılım var unutmazsam onu da yazarım 11 Matematikte 95 falan dı galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

TYT Kolay denemelerde 13-15 arası zor denemelerde ise 9-10 tane net oluyor genelede.
Salı günü matematik yazılım var unutmazsam onu da yazarım 11 Matematikte 95 falan
Neden sordunuz hocam @Harley Quinn❖

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Netlerin çok düşük. Yanlış çalışıyor olabilirsin. Bildiklerini çalışıyor olabilirsin. Eşit ağırlıksan 30 türkçe 20 matematik 10 sosyal yapsan gene 60 yapar.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,533
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
TYT çok kolay yükselmeyebilir çalıştığının karşılığını daha çok AYT'de alırsın. Denemede yapamadıklarına bakıp eksiklerini çıkar veya zaman çok az geliyorsa ders başı süre tutarak kendini ölç ve hızlanmaya çalış.

Green MAN

80+ Bronze
Netlerin çok düşük. Yanlış çalışıyor olabilirsin. Bildiklerini çalışıyor olabilirsin. Eşit ağırlıksan 30 türkçe 20 matematik 10 sosyal yapsan gene 60 yapar.
Haklısın galiba, okul beni çok yıpratıyor. Okulu çok kafama takıyorum.

TYT çok kolay yükselmeyebilir çalıştığının karşılığını daha çok AYT'de alırsın. Denemede yapamadıklarına bakıp eksiklerini çıkar veya zaman çok az geliyorsa ders başı süre tutarak kendini ölç ve hızlanmaya çalış.
Teşekkürler AYT'de Matematik ağırlıklı gidiyorum.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,533
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Haklısın galiba, okul beni çok yıpratıyor. Okulu çok kafama takıyorum.

Teşekkürler AYT'de Matematik ağırlıklı gidiyorum.
Ben de EA 12.sınıfım. AYT matematik en önemli ders bizim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,956
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom