AsafSimsek
80+ Bronze
Dahası
Haklı Agaalp içimdekileri dökmüşsün
ama iyi linç yersin
Haklı Agaalp içimdekileri dökmüşsün
ama iyi linç yersin
yeter artık susunah öğretmenim bazı öğrenciler de biz olduk ağlamayın kafasındalar onlar bir konudan sorumlu biz tüm konulardan türkiyedeki muhteşem eğitim sistemi
ben daha azdından yedim çünküHaklı Aga
kanka sonunda gerçekten konuşan bir insansın tebrik ediyorumUlannn yapmasınlar sınav hiç bir şey bilmiyom
Ağa ben hiç hayatımda ders çalışmadım o yüzden istemiyorumyeter artık susun
o sınavı olucaksınız her türlü kaçarınız yok
o makseni takıcaksın
mesafeye uyucaksın sınavını olup geliceksin elini yıkayacaksın
biz girdiimizde korona yok muydu
aglamayın artık sınav diye olucaksınız
yok neymiş konumuz fazlaymış
aynen üni sınavı gibi 40 soru sorulcak her konudan en zoru
1- o kadar zor soramazlar
2-zamanınız vardı
yeter artık bıktım
bizim zamanımızda yokmu idi
bi siz sınava girerken mi tehlikeli oldu önemli oldu korona
maskeni tak msafeni koru elini bol bol dezenfekte et git bu kadar basit anlayın artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben daha azdından yedim çünkü
kanka sonunda gerçekten konuşan bir insansın tebrik ediyorum
koronayı bahane etmediğin için
9 ve 10da da öyyle yaptım11 de az çalışıp 70 80 alıyorsan helal olsun.
az ötede ağla sen olduğunda 1.5k vaka vardı şuan 30k vaka var maske mesafe diyorsun 4 tane otobüse biniyoruz gidiceğim okul kırmızı bölgede madem maske mesafe işe yarıyacak ölen doktorlara bak bakim zor soramazlar diyorsun sen mi hazırlıyon soruları zamanımız var derken neyden bahsediyosun anlamış değilimyeter artık susun
o makseni takıcaksın
2-zamanınız vardı
yeter artık bıktım
maskeni tak msafeni koru elini bol bol dezenfekte et git bu kadar basit anlayın artık
evet aynen o zaman vakalar saklanıyordu mantıken belki sizden bile fazlaydı bizim zamanımızda9 ve 10da da öyyle yaptım
az ötede ağla sen olduğunda 1.5k vaka vardı şuan 30k vaka var maske mesafe diyorsun 4 tane otobüse biniyoruz gidiceğim okul kırmızı bölgede madem maske mesafe işe yarıyacak ölen doktorlara bak bakim zor soramazlar diyorsun sen mi hazırlıyon soruları zamanımız var derken neyden bahsediyosun anlamış değilim
Burada tartışmak yerine ders çalışsınlar.evet aynen o zaman vakalar saklanıyordu mantıken belki sizden bile fazlaydı bizim zamanımızda
dersime çalışmadım tüm sene oturdum demiyorsun da sınavlar iptal diyorsun
aynen sen sınava gidicen koronada bak bu sınava gidiyor der tabikide
aynen halen siz haklısınız
her konudan sorulmaz anlayın
sanırsın 9 10 11 12 konularının hepsinden sınav olucaksınız yeter artık aglanmayın olucaksınız o sınavı milli eğitim bakanlığı açıkladı olucak dendi ve iptal olmaz artık yeter susun
evet aynen kanka sizde hastanede 7/24 saaat çalışıcaksınız9 ve 10da da öyyle yaptım
az ötede ağla sen olduğunda 1.5k vaka vardı şuan 30k vaka var maske mesafe diyorsun 4 tane otobüse biniyoruz gidiceğim okul kırmızı bölgede madem maske mesafe işe yarıyacak ölen doktorlara bak bakim zor soramazlar diyorsun sen mi hazırlıyon soruları zamanımız var derken neyden bahsediyosun anlamış değilim
anlatamıyorumBurada tartışmak yerine ders çalışsınlar.
sen hep kendi tarafından bakıyorsun biz zamanında sanki sınava gireceksiniz ağlamayın dedik.evet aynen kanka sizde hastanede 7/24 saaat çalışıcaksınız
sence günde 20 defa koronalı hasta ile yanyana gelirlerse kapmama olasılıkları nedir kardeşim
bana yemin et ya coronadan korktuğuna dair
bahanen olmuş artık
biz insan değil miydik
-sizin zamanınızda corona vakası azdı
+değildi saklanıyordu
-konularınız azdı
+zamanınız vardı
-siz kolay konulardan oldunuz
+belki bana göre zor
-sizin zamanınızda korona azdı
aynne böylesiniz bahaneleri turluyorsunuz
gerçekten maskenin korumasını
evdesin sen evde şu forumda takılacağına kalkıp ders çalışsan çok rahat derslerin yetişir bu arada kaçıncı sınıfsın
anlatamıyorum
kanka o sınav olucaksen hep kendi tarafından bakıyorsun biz zamanında sanki sınava gireceksiniz ağlamayın dedik.
o zaman da sınav olmasın dedik.
Sen biraz içerlemişsin sankiyeter artık susun
o makseni takıcaksın
2-zamanınız vardı
yeter artık bıktım
Ha birde evet ulaşımı unuttum ben. Toplu taşıma kullanmadan gidemem okula o ayrıntı var.Bu arada devlet twitter daki tweetler ile çok tepki gelirse gündemdeki olayları dikkate alıyor arkadaşlar.
Ve daha dün açılan bu hashtag 300K tweet oldu, 1M a doğru çok fena ilerliyor ki bu durumdan şikayetci olan öğrenciler kim ne derse desin haklı.
20 30K vakalara çıkmış bir durumdayız, ölümler arttı, virüs mutasyona uğradı, sağlık bakanlığı virüsün evde yayılma potansiyeli daha çok arttı dedi, bunlar olurken tutup da hadi sınav yapalım diyorlar aşırı saçma bir şey çünkü toplu taşıma kullanan tonlarca çocuk var ben dahil, orada kapma ihtimalimiz çok fazla, hadi onu geçtim, 30 40 kişi kapalı bir ortamda sınava gireceğiz kalemi olmayan silgisi olmayan arkadaşlarından isteyece o durumda kapabiliriz, bizi geç, tonlarca sınav kağıdı var ve bunları da öğretmenler okuyor, onların sağlığı ne olacak?
Kısaca bu bir bahane değil arkadaşlar anlayın şunu.
ya anlamıyorum biz maymunduk da siz mi insansınızBu arada devlet twitter daki tweetler ile çok tepki gelirse gündemdeki olayları dikkate alıyor arkadaşlar.
Ve daha dün açılan bu hashtag 300K tweet oldu, 1M a doğru çok fena ilerliyor ki bu durumdan şikayetci olan öğrenciler kim ne derse desin haklı.
20 30K vakalara çıkmış bir durumdayız, ölümler arttı, virüs mutasyona uğradı, sağlık bakanlığı virüsün evde yayılma potansiyeli daha çok arttı dedi, bunlar olurken tutup da hadi sınav yapalım diyorlar aşırı saçma bir şey çünkü toplu taşıma kullanan tonlarca çocuk var ben dahil, orada kapma ihtimalimiz çok fazla, hadi onu geçtim, 30 40 kişi kapalı bir ortamda sınava gireceğiz kalemi olmayan silgisi olmayan arkadaşlarından isteyece o durumda kapabiliriz, bizi geç, tonlarca sınav kağıdı var ve bunları da öğretmenler okuyor, onların sağlığı ne olacak?
Kısaca bu bir bahane değil arkadaşlar anlayın şunu.