Neler Yeni

Sınavların Ertelenmesi Konusunda Tartışma

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu arada devlet twitter daki tweetler ile çok tepki gelirse gündemdeki olayları dikkate alıyor arkadaşlar.
Ve daha dün açılan bu hashtag 300K tweet oldu, 1M a doğru çok fena ilerliyor ki bu durumdan şikayetci olan öğrenciler kim ne derse desin haklı.
20 30K vakalara çıkmış bir durumdayız, ölümler arttı, virüs mutasyona uğradı, sağlık bakanlığı virüsün evde yayılma potansiyeli daha çok arttı dedi, bunlar olurken tutup da hadi sınav yapalım diyorlar aşırı saçma bir şey çünkü toplu taşıma kullanan tonlarca çocuk var ben dahil, orada kapma ihtimalimiz çok fazla, hadi onu geçtim, 30 40 kişi kapalı bir ortamda sınava gireceğiz kalemi olmayan silgisi olmayan arkadaşlarından isteyece o durumda kapabiliriz, bizi geç, tonlarca sınav kağıdı var ve bunları da öğretmenler okuyor, onların sağlığı ne olacak?

Kısaca bu bir bahane değil arkadaşlar anlayın şunu.
2m olsun o sınav yapılır diyorum ya tarihler dahi iletilmeye başlanmış
artık kesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

+1
Herkesin babası, annesi bırakmıyor okula.
aynen bende otobüslen gitti tek parçayım

halil 070

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
2m olsun o sınav yapılır diyorum ya tarihler dahi iletilmeye başlanmış
artık kesin

aynen bende otobüslen gitti tek parçayım
anladık sen sınav oldun , biz zamanın da yine sınavlar iptal olsun demiştik senin gibi burda gideceksiniz yazmamıştık.

Mehmet Anıl

80+ Silver
evet aynen kanka sizde hastanede 7/24 saaat çalışıcaksınız
sence günde 20 defa koronalı hasta ile yanyana gelirlerse kapmama olasılıkları nedir kardeşim
bana yemin et ya coronadan korktuğuna dair
bahanen olmuş artık
biz insan değil miydik
-sizin zamanınızda corona vakası azdı
+değildi saklanıyordu
-konularınız azdı
+zamanınız vardı
-siz kolay konulardan oldunuz
+belki bana göre zor
-sizin zamanınızda korona azdı
aynne böylesiniz bahaneleri turluyorsunuz
gerçekten maskenin korumasını
evdesin sen evde şu forumda takılacağına kalkıp ders çalışsan çok rahat derslerin yetişir bu arada kaçıncı sınıfsın

anlatamıyorum
11.sınıfım çalışmadan yapabiliyorum derslerimi çok şükür dersleri kaçırmadım bahanem yok yani sınav olmamak için şeyimde değil sınavlar bizim okulda 10.sınıflardan bir çocuk öldü haberin varmı yok bizim okulda 3 öğretmen ve 12.sınıflar karantinaya alındı haberin varmı yok senin olduğun konuların 2 katını sorucaklar bahane neden sunayım gerçeklere bahane demen senin hatan gel bizim hocalara sor sıkıntı değil hepsi tüm döneemden sorucak bana göre sana göre zor ne demek ortalama bir anadolu lisesi seviyesinde sorular neyse ne desem de sen diceksinki bahane

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
ya anlamıyorum biz maymunduk da siz mi insansınız
bizim zamanımızda korona yok muydu
artık diyin biz sınavlara fenan çalışmadık bu yüzdne iptal edilsin deyin deyin hadi
Sanırım sen de sınavları olan ve şuan tepki gösteren öğrencilere kızanlardansın.
Adım gibi eminim, sınava girmesen günde 100 tane tweet atıp iptal olsun yazardın.
Okulda istediğin kadar dikkat et, toplu taşımada dikkat etsende korunamazsın, bir yere dokunman gerek ve herkes sıkış sıkış, bu durumda ne yapacağız?
Sağlık her şey den önce gelir, sizin sınavları da iptal edip bu sene performans ve ders içi katılımlardan not versinler, veya bizi online sınav yapsınlar biz sınav olmayalım demiyoruz ki, sınava gitmeyelim diyoruz.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Bu arada devlet twitter daki tweetler ile çok tepki gelirse gündemdeki olayları dikkate alıyor arkadaşlar.
Ve daha dün açılan bu hashtag 300K tweet oldu, 1M a doğru çok fena ilerliyor ki bu durumdan şikayetci olan öğrenciler kim ne derse desin haklı.
20 30K vakalara çıkmış bir durumdayız, ölümler arttı, virüs mutasyona uğradı, sağlık bakanlığı virüsün evde yayılma potansiyeli daha çok arttı dedi, bunlar olurken tutup da hadi sınav yapalım diyorlar aşırı saçma bir şey çünkü toplu taşıma kullanan tonlarca çocuk var ben dahil, orada kapma ihtimalimiz çok fazla, hadi onu geçtim, 30 40 kişi kapalı bir ortamda sınava gireceğiz kalemi olmayan silgisi olmayan arkadaşlarından isteyece o durumda kapabiliriz, bizi geç, tonlarca sınav kağıdı var ve bunları da öğretmenler okuyor, onların sağlığı ne olacak?

Kısaca bu bir bahane değil arkadaşlar anlayın şunu.
knk bu platona anlatamazsın sınav oldu diye nasıl içerlemiş 150k vaka olsa ağlamyın sınav olucak der

Ha birde evet ulaşımı unuttum ben. Toplu taşıma kullanmadan gidemem okula o ayrıntı var.
kardeşim maske mesafe (!) bunları yaparsan bir şey olmaz

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
knk bu platona anlatamazsın sınav oldu diye nasıl içerlemiş 150k vaka olsa ağlamyın sınav olucak der
Diğer ülkeler sınavları iptal etti, bizimkilerin amacı ne anlamıyorum.
Ama bu konu hakkında bir açıklama yaparlar bakalım ne olacak.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Diğer ülkeler sınavları iptal etti, bizimkilerin amacı ne anlamıyorum.
Ama bu konu hakkında bir açıklama yaparlar bakalım ne olacak.
ya kardeşim bahane sunma yeter artık forumda uğraşcağına ders çalış o sınava paşa paşa gideceksiniz(!)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sanırım sen de sınavları olan ve şuan tepki gösteren öğrencilere kızanlardansın.
Adım gibi eminim, sınava girmesen günde 100 tane tweet atıp iptal olsun yazardın.
Okulda istediğin kadar dikkat et, toplu taşımada dikkat etsende korunamazsın, bir yere dokunman gerek ve herkes sıkış sıkış, bu durumda ne yapacağız?
Sağlık her şey den önce gelir, sizin sınavları da iptal edip bu sene performans ve ders içi katılımlardan not versinler, veya bizi online sınav yapsınlar biz sınav olmayalım demiyoruz ki, sınava gitmeyelim diyoruz.

kardeşim maske mesafe (!) bunları yaparsan bir şey olmaz
tmm ben şerefsizim ok tmm ben şerefsizim aynen ben malım siz haklısınız
ben haksızım siz haklısınız aynen aynen
benim canımın ne önemi var mehmet abim ve efe abi koronadan bıkmış aynen abilerim aynen aga haksızım ben umrumdada değil sonuçta sınav olucaksanız sınava gitmez iseniz 0 ı alırsın görürsün
o oakşam bide iyi bir laf yersin oturursun bb
iptal olsun hakkımı helal etmem aynı notu alırsam çlaışmayanla

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
ya kardeşim bahane sunma yeter artık forumda uğraşcağına ders çalış o sınava paşa paşa gideceksiniz(!)
Haklısın abi, korona yalan zaten hep amerikanın oyunları, o koronadan ölenlerde saklanıyor saklanıyor çıkınca göreceksiniz !!!!!!

(!)

tmm ben şerefsizim ok tmm ben şerefsizim aynen ben malım siz haklısınız
ben haksızım siz haklısınız aynen aynen
benim canımın ne önemi var mehmet abim ve efe abi koronadan bıkmış aynen abilerim aynen aga haksızım ben umrumdada değil sonuçta sınav olucaksanız sınava gitmez iseniz 0 ı alırsın görürsün
o oakşam bide iyi bir laf yersin oturursun bb
iptal olsun hakkımı helal etmem aynı notu alırsam çlaışmayanla
İptal olursa en çok sana güleceğim bak aklımdasın.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Haklısın abi, korona yalan zaten hep amerikanın oyunları, o koronadan ölenlerde saklanıyor saklanıyor çıkınca göreceksiniz !!!!!!

(!)

platon isyan ediyor kaskfjjkalsf

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

(!)

tmm gülersin ama iptal olmayacak neden
dün son dakika ile açıklama yapıldı
açıklamada sınav tarihlerinin bir kısmının öğrencilere iletildiği yazıldı
kısaca artık buradan itibaren iptali olmaz
iptal niyetleri olsaydı bu olmadan yaparlardı

platon isyan ediyor kaskfjjkalsf
mehmet abim forumda takılacağına ders çalışsa sınavı geçer ama ağlıyor asdasdasd :)

Mehmet Anıl

80+ Silver
tmm gülersin ama iptal olmayacak neden
dün son dakika ile açıklama yapıldı
açıklamada sınav tarihlerinin bir kısmının öğrencilere iletildiği yazıldı
kısaca artık buradan itibaren iptali olmaz
iptal niyetleri olsaydı bu olmadan yaparlardı

mehmet abim forumda takılacağına ders çalışsa sınavı geçer ama ağlıyor asdasdasd :)
sınavı ben rahat geçerim ztn

Top Bottom